Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zmenilo se od tech dob neco? chtel bych udelat selekci bud Super Skunku nebo Skunk 1 od Sensi tak jestli do toho mam jit nebo se podivat jinam...
pak jeste Critical Mass od Mr. Nice
No ja mam zo Sensi skusenosti pohodicke. Minuly rok 10 ealy skunk 10/10 vyklicilo 9 vyslo. 2 Samci. Tento rok mi akurat prisli az vyklici mozem napisat ako.
Já objednával ze sensi seeds skunk 1 100%samice a vyklíčilo všech deset a jedna kvítí mi přinesla semínko na víc takže 11 což docela nechápu a taky jsem ho zasadil a jsem zvedav co stoho vyleze za hegeše jo a nemůžu si stěžovat semena přišli do 14 dnů spokojenost a můžu doporučit .
Noo moja skusenost so sensi seeds je velmi zla..s 10 fem. semien Early Skunku vyklicilo 6 a stoho bola iba jedna samicka alee...aj tak nedozrela...takze odo mna uz ziadne eura neuvidia..
Objednaval jsem pred 2 mesici nl5 x haze, napsali tak tyden po objednani ze zbozi poslali, ale doposud nic neprislo ... 3600,- v prdeli. Asi posta to nekde ztratila, samozrejme nikdo nic nevi.
Zdar je tam položka "pojistit" zásilku , ale nevim k cemu. Jsem si objednal semena a přijdu odpoledne domu, obálka od sensi vystavená na vratech protože se nevešla do schránky, tzn že od cca 10 do 17 tam krásně žlutě svítila. Divim se že ji nikdo nevzal jen tak ze zvědavosti Ale to je problém naší dementní český pošty a ne sensi .
skunk #1 - z peti nefeminizovanych seminek, pet vzeslo, 4 - samice, 1- vzeslou kytku sem daval bratrancovi, ten to nejak podelal, presadil do nejaky kyseliny, podle me teda, a mel z toho nadhernyho samce, nojo za blbost se plati. Jinak z tech 4 samic - 4 krasny keriky ve foliaku, spoustu malejch, tezkejch palic, takze ze Senzi spokojenost
Zdar.
Kúpil som od nich Jacka Herera a z 10 regular vyšlo 8 kúskov a ztoho 3 kusky nejaký hybridi z pokrútenými listami čo ani nerastú.
Teraz som zvedavý koľko bude samcov z tých piatich čo ostali.
Nemôžem tvrdiť že je to zlá banka nakoľko som u nich kupoval len raz ale ja osobne už od nich nič nekúpim.
Jamaican Pearl - z 10 klasických vzešlo 9, z toho 6 samic, za měsíc dou pod kudlu a na vysušení. Akorát teda ceny nic moc, Sensi je celkem předražená banka. Letos mám i bílýho trpaslíka od Budhy a za ještě nižší cenu kvítí úplně jinde.
Původní příspěvek od Ka'n'ja Jamaican Pearl - z 10 klasických vzešlo 9, z toho 6 samic, za měsíc dou pod kudlu a na vysušení. Akorát teda ceny nic moc, Sensi je celkem předražená banka. Letos mám i bílýho trpaslíka od Budhy a za ještě nižší cenu kvítí úplně jinde.
Mě z deseti Jack Flash vzešlo devět kytí, z toho bylo 5 samců, zbyly mi čtyři samice, z jedný z nich nezakořeňovaly řezy, taxem jí nechal vykvést, takže selektuji dohromady ze třech samic tak doufám že alespoň jedna bude stát za to.
Zas tak předražený se mi to nezdá, zas na druhou stranu si myslím že je to kvalitní.