Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže - jak vypadá situace: 4. semínko puklo a začal růst kořínek. Včera opatrně putovalo do země.
Jedna kytka už je normálně vyjetá, další 2 semínka, co už jsou v zemi od pátku, tak pořád nevylezly a bojím se nejhoršího... Znáte to, semínko pukne a tím to končí...
Zálivku jsem dával s pár kapkama 3 % peroxidu.
Mám ještě schovaný 3 záložní semínka, nejspíš je zkusím nechat vyjet na malém kousku RW.
Pokud někdo bude mít konstruktivní rady, tak sem s nima nebo PM.
Je to docela psycho, když si představím, kolik lidí mě pak bude chtít , když to podělám...
Z první várky 4 semínek jedou 2 kytky - to se nemění. Jedno ani nepuklo a druhý jen povyjel klíček a tím to končilo a
Z druhý várky 3 semínek jsem včera zasadil 2 nádherně puklý semínka do hlíny. Poslední ještě ani neprasklo, ale zatím počkám...
Z první várky 4 semínek jedou 2 kytky - to se nemění. Jedno ani nepuklo a druhý jen povyjel klíček a tím to končilo a
Z druhý várky 3 semínek jsem včera zasadil 2 nádherně puklý semínka do hlíny. Poslední ještě ani neprasklo, ale zatím počkám...
Skwely ...postni nakou fotecku...tesim se na ni jak malej jarda
Takže po delší době to vypadá tak, že budou jen 2 kytky!!! Armaggedon s těma 3 semenama taky nepochodil. Semínka prostě naklíčej - tak cca půl cenťáku a konec... Klíčivost na howno!!!
klicivost totalne na hovno,dva nevyklicili vobec a tretie skoro po dvoch tyzdnoch. ale ani to neprezilo. riziko investice.. G13 collection ma u mna velke minus. ide im asi iba o nazov a zisk. mali sme asi radsej objednat G13 x hashplant od sensiseeds.
no to je vopruz, taková akce a krachne to na debilních semínkách-a nenaděláme nic ,jinak jsou tu ještě ty bonusy,který bych potřeboval někomu předat,jelikož na jaro plánuju opustit na delší čas republiku a už se nechci pouštět do novýho growingu-tak se někdo ozvěte (samo že někdo z "naší party").zatim čus.M.
V holandsku je opravdu nejde koupit legal už přes rok....a nelegal moc taky ne pač tam tedka zatahli 3 největší matkárny .... který měli obrat kolem 10000řízků/den...wiz časopis Soft Secret
Ve vídni je to vod nového roku taky nelegální ale existuje pár shopu kde se prodavaj pod pultem...cest
Tak ještě přece nebudem házet flintu do žita. Takhle to teď vypadá (jedna byla napadena sviluškama, už to je zažehnáno) + mám ještě v záloze asi 6 semínek G13BWxBlue Widow... A to mi neříkejte, že to budou samí chlapáci... (Obvykle jsem měl poměr samec/samice tak 4/6)
Určitě vás bude zajímat, kdy budete moct počítat s případnýma řezanama, že?
Momentálně mám ve skříni Cinderellu 99 (foto - noc mezi 25. a 26. dnem 12/12 - sativa pheno, cca 50 - 60 cm ). Pěstováno ze semen, vybrány 2 matky... Hehe - evidentně mi vyšel můj pokus o minibush! Zbývá jim ještě měsíc...
Hned, jak dojede, tak si myslím, že kytky ze semen, co jedou ve hlíně, budou připraveny na řízkování, takže udělám řízečky ze všech kytek a dám je do hlavní skříně nehledě na jejich pohlaví... Samci půjdou pryč, samice nechám dojet... Kdo bude chtít nakvetlý řízky, PM. Takže když začnu na začátku března, tak konečná bude na konci května (max.). V té době by mohly být nějaký řezany připravený, ale ne pro všechny zájemce (byly by z hlínomatek)...
Takže mám v plánu okamžitě po sklizni zase narvat skříň (hydro) a jel bych ty kytky pod 250W MH v režimu 18/6 tak dlouho, abych mohl najednou udělat řízky pro všechny z vás!
Tím pádem by na konci června mohla být kupa řeziva!
Kdyby někdo pak cítil potřebu, že potřebuje řízek přímo z matky (ta je v hlíně), tak není problém...
Momentálně podle mého asi nejrychlejší a nejschůdnější řešení, jinak jak jsem psal, kdo bude chtít z první várky nakvetlý řízky, ať napíše PM. Já bych si ale raděj počkal...
Čas postoupil, sklizeň C99 se blíží, takže už se připravuju na další várku, která by některé z vás mohla zajímat!
Nařízkoval jsem křížence G13, které toho byli schopni. Ta malá kyti je druhej zástupce FRxOCxG13, ještě musí porůst... V nejbližší době bude přesazena, teď jsem nějak nestíhal.
Takže jsem nařezal na další rundu pro 2 simple bowly:
2x G13 Black Widow x Blue Widow
1x Federation Romulan x Orange Crush x G13
2x STL x P99
1x Bahia Black Head
1x Nebula
1x Orange Bud
Poslední 2 modely jsou z řízků (dík Hyena), ostatní jsem vyjížděl ze semen!
Jakmile zakoření (hardcore podmínky – dochází místo, čekám na 36W tělesa do nový mamkárny, pak bude místa jaxwině), pomažou do skříně asi na 14 dní (víc se bojim, protože teď tam mám po 25 dnech 18/6 pěknou džungli) pod 250W metalhalogenid a pak je hned přepnu. Pohlaví bych mohl znát tak do měsíce po přepnutí.
Myslím, že to budou holky, už jsem viděl nějaké pre-flowers, hlavně pak třeba model STLxP99 (nic o něm neřeknu!) ukázal koule v mamkárně po 2 měsících… Uvidíme, jak to ve skutečnosti bude.
POZOR! Podařilo se mi ještě získat od Maharsiho jeho řízek G13, který mám povoleno pustit dál. Takže až pak se budou rozdávat větve, tak mu všichni dejte K+!!! Řízek jsem dneska sázel, měl kořínky, takže by to mělo být ok.
A další plán. Kytky po zjištění pohlaví samozřejmě nechám dozrát! Mezitím ale už budou nový větve, o které by se někdo mohl postarat.
Takže se ptám – najde se tu někdo z lidí z téhle akce, kdo by mi pomohl se zajištěním řízků pro ostatní? Nejlépe někdo, kdo má hydro a metalhalogenid, aby to nechal v režimu 18/6 do té doby, než budou kytky schopny vyprodukovat řezivo pro ostatní lidičky… JSEM OCHOTEN PRO TENHLE ÚČEL PŮJČIT MOJI 250W METLU!!!
Jestli se nikdo neozve, platí plán z předchozího příspěvku – tzn. řízky v červnu NEJDŘÍF!!!