Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
muj nej serial je mestecko southpark(Marihuana je spatna..ÁÁNO)..treba ten díl se skourenym rucnickem me uplne dostal..ti lidi co to vymysleji museji byt fakt husti typci..stejne tak jako HTFriends..nema chybu
ja sa v sucasnosti rad skureny pozeram na sopranovcov, sledovaval som aj tretiu hliadku. ked som bol maly celkom ma bral taky serial s medvedikmi ktory zili v nebi a mali na bruchu nejaky symbol ktorym potom vysielali duhu...nieco take...
a taky bych nevynechaval M.A.S.H protoze to je proste jedinej serial kterej muzou davat od zacatku do konce porad asi 4 roky
Futurama je jasna a sex ve meste sem nesnasel a ted nato cumim skoro kazdej tejden divny..
Šmoulové & stuff
---------------------
Býval dobrým šmoulou(-tam-tadam-), ale zradil (-dadadam-)!!!!!!
Svědčil proti svým kolegům(-buuummm-)!!!!
Stal se z něj vyvrženec, odpadlík, lovec šmoulů¨
GARGAMEL!!!!!!
seriálos:
MASH - mazec, nedostižnej seriál, ale vážně, první díly jsou stejně nejlepší
Da Simpsons - podobná situace jako MASH
Přátelé - massakr skoro až do konce
Futurama - je to mazec, ale viděl jsem jenom pár dílů
Red Dwarf - úžasnej seriál, chytnul mě v době, kdy ho vysílali na ČT2 v pátek před půlnocí (úplně poprvý), nikdo to neznal a nechápal
Monthy Pathon's Flying Circus - naprosto dokonalej komediální seriál, kterej si zakládá na absurdním humoru, kterej já můžu
Co si dávám poslední dobou hodně moc sou primácký Dementi a Krausovo Uvolněte se, prosím na čt1
Sice to nejsou přímo seriály ale snad se to dá taky počítat...
Ať už na zhulenost nebo na střízlivost pokaždý se parádně bavim
klasiky jako Red Dwarf, Simpsni, Přátelé (jak který) + kreslený haluzárny od Warner Bros v čele s Datlem Woodym (klasickej - původní) sou jasnou samozřejmostí...
PS: jó čtyrlístky mam taky všecky (v jpg), včetně těch nejlepších parodií co kdy na netu vyšly taky dobrej úlet
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
čaute,taky se připojim:
samozdřejmě simpsonovi
southpark
kočkopes(koukal sem se na něj tak před 5 lety to mi bylo13 a fakt mě to bralo možná že bych na něj v 7 ráno vstal i ted
plastická chirurgie s.r.o.(best nova seriál)
celebrety deathmach
cribs(MTV)
jackass
ošklivka betty
ren a stinpy
přátelé
sex ve městě
emanuella
beavis and butthead
futurama
and many more
Nej ve zhulenym stavu sou podle myho:
Cerveny Trpaslik
Simpsnovi
South Park
Jo a znate nekdo Obloukovy? To je taky dost husta prdel
Jinak Odpocivej v pokoji je dost depka nekdy... ale jinak vyborny...
No a kdyz sem uplne nasracky, tak i kdyz je to total picovina, tak me celkem bavily Carodejky... a pak sme sli hned hrat Herousy