Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou k nam na navstevu priletel znamej ze Schweizu a huleni vybalil z LABELA na rty
(vysroubovat,narvat hulco a zandat to trochou ty masti)
Nebo druhej znamej: celej chleb,ziletkou urezal konecek,pak chleb vydlabal,nacpal hulco a zalepil konecek sekundakem spatky
BTW. je lepsi kdyz ho vydlabes jen do pulky,narves,zalepis, a pak z druhy strany normalne urezes aby to vypadalo ze ho jis....
No to sou vsecko dobre finty, ale pokud pudou se psem tak to asi moc nepomuze. Sice sem jenom jednou zazil, ze by prochazeli bus se psem(nastesti sem u sebe nic nemel), ale nahoda je svina. A psi sou taky svine. Na ne snad pomuze dat to do kotel kafe, ale ani tim si nejsem jisty. Nikdy sem nastesti nemel moznost si to vyzkouset na vlastni kuzi.
Rozhodne proti psum nepomuze oblepit sakl parkrat izolepou.
No takze sem vubec nepomohl, jedina moznost je doufat, ze nebudou "cmuchat".
Taky by mě zajímalo jak propašovat pár gramů letecky do skotska letím tam na brigádu a nevím jak to tam bez mé oblibené kytičky přežiju.Prej ale ve skotsku taky něco seženu když budu chtít tak nevím!!!!
Zdar lidi, prosím vás potřeboval bych nějaké dobré nápady jak bezpečně dostat tak 15g přes hranice cestou z holandska
Nějaké dobré rady od lidí co už tam byli a mají skušenosti
No tohle tady asi slyset nechces,ale byl sem tam mnohokrat a moje zkusenost je,ze nejlepsi je nic si sebou nevozit.Ta pakarna kdyz ti to najdou(me nasli mnozstvi o kterym sem ani nevedel ze mam u sebe=
priblizne na bong +- 0,1g a stravil sem na hranicich krasnych 5 hodin)
je trochu zbytecna vzhledem k tomu ze to samí co tam se da vypestovat nebo koupit tady,krome tech vybornejch hasisu o ktery tady clovek ani nazavadi.
kdyby ses prece jen rozhodl riskovat doporcuju pasovaci plechovky napr. redbull s tajnou schrankou,delaj treba i kostelecky parky(tam se toho vejde vic)ale ani to neni zaruka uspechu(policajti a zvlast ty nemecky nejsou uplne blby a o tehle schovkach se ucej ve skole)
jestli chces napisu ti pm kde se ty plechovky prodavaj.
Ale moje rada kazdopadne zni:NIC NEVOZIT!!!
mej se!
Cau, v growshopech a jinejch specielnich prodejnach se prodavaj takovy plechovky co vypadaj treba jako Sprite, nebo Gillete, nebo Semtex, vevnitr sou duty a z venku neni nic poznat. Dej dovnitr skank nebo hasis v saklu, nasyp kolem toho treba pepr, nebo jiny aromaticky koreni a nikdo by to nemusel objevit, cuchaci psi sou nauceny nestekat kdyz cejtej jidlo, a pepr by urcite prebyl vuni hasise nebo mozna i skunku prebil :-)))
Preju hodne stesti s prevozem, a jestli te nechytej, tak podej hlaseni co a jak :-)))
no to já právě nevím protože jsem jeěte nikam nejel za tu dobu co je Eu. Měl jsem nápad (pojedu autobusem) že to strčím někde tajně do autobusu a pak jak budu vystupovat tak si to zase vezmu, takhle nepoznaj od koho to je, ale zase to může někde vypadnout nebo tak... a ty plechovky tam je nějaký tajný otvor kde se to dá, jsem to nějak asi blbě pochopil
Plechovka ma sroubovaci vicko, vypada stejne jako plechovka od coly za 9 korun, ale ten vrsek muses odsroubovat. Ale neni nic poznat. Jenze fizlove to znaj :-/
Na hranicich uz moc nekontrolujou ale pasi si myslim obcas shlidnou,ale bacha na kobru 11,obzvlast v bavorsku.V zadnym pripade
jestli neco povezes nehulit nikde na odpocivadlech a u cerpacich stanic
skopcaci moc dobre vedi ze se tudy mlady vracej z holandska a nedela jim problem zastavit te na dalnici nebo treba na tom odpocivadle a udelat poradnou kontrolu modelu
znami takhle vezli ani nic nehulili a u pumpy pri cerpani najednou kuk
"Tak supsup kluci ukazte nam cely auto" nastesti tech par gramu co si kluci vezli nenasli ale slibili jim ze na hranicich kam daj hlasku probehne dukladnejsi kontrola a proto kluci vsechno zahodili do pangejtu(jina vec je ze ta hranicni kontrola uz neprobehla)