Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nemate njekdo napredaj seeds tejto odrody....od seedsbanky nemozem objednat nakolko byvam s fotrovcami a ty o ganji nemozu ani pocut...postaci aj len par ks.....zaplatim
To: psychedelic ja objednaval seminka z http://www.cannabis-seeds.co.uk/ platil sem kartou vsecko v poho (platba) az na to ze mi to posilali na dvakrat a jeste misto jednoho modelu posleli jeden dvakrat (poslali modle o 10ecek levnejc) a na moje reklamace nereagujou .
Ahojte,chtěla jsem se zeptat,jak postupovat při objednávání semínek na Nirvaně.Musím do obálky přidat ještě nějaká eura na poštovný?Dočetla jsem se něco o 3-ech eurech,ale nejsem si jistá.Díky
Objednaval sem to 23.ledna. Jo a objednal sem to normalne na dobirku a dal sem tam nejaky Shipping method registred ( a to nevim co znamena) a taky mi v emailu pisou:
Send To:
Nirvana's Global Shop
Postbus 229
1500 EE Zaandam
Netherlands
Your order will not ship until we receive payment.
PLEASE MAKE SURE YOU INCLUDE YOUR ORDER NUMBER WITH YOUR PAYMENT!
( tak nevim jestli bych jim tam nemel poslat nejdriv nejaky penize nebo neco takoviho)
Myslim,že musíš nejdřív zaplatit a přidat číslo objednávky,jinak ti to nepošlou.A myslim,že musíš připlatit ještě nějaká eura navíc za poštovný.Papa a Ať to vyjde a roste.Neterinka