Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Oficialne... Planing & Reporting Director...vykurenost v praci nelze aplikovat...vzhledem k rozsahu prace, mnozstvim a ruznorodosti lidi s kterymi jednam
welding maintenance
údržbář a programator svařovacích robotů pro díly do automobilového průmylsu(automatizace).no jinak prostě přijdu do prace chodim okolo linek a hledam jak se zabavit nez me zavolaj ze se neco posralo treba ze robot naboural a ten drobecek ja vysokej 3,5m takze to potom litaj veci kdyz se do neceho opre
do prace zhulen uz nikdy
zivot je jak kvetina jak jednou neco prezenes uz jenom sledujes jak se ti vse sere
při střední sem dělal uklízeče (2x týdně) v jednom obchoďáku, při tom sem dělal mzdovýho účetního v jedný malý neziskovce. Po střední transfér na půl roku do Prahy-zaklady humanitních věd, při tom sem dělal v čajovně šíši. Potom přišla práce projektovýho manažera pro jednu reklamku, konec školy a zpátky do rodnýho města u Labe na úřad práce, hodně krátká kariéra pojišťováka a teď už skoro pul rok dělám reklamačního technika, překladatele manuálů a quallity managera v jedný osobě, na současný pozici si v práci fajčení dovolit nemůžu...
momentalne sem dodelal 3lety obor elektrikar slaboproud, sem prihlasen na nastavbu, kterou stejne nemam v planu udelat takze pocitam tak rok volna ... pres prazdniny mam brigadu, pujcovani slapadel na zdejsi prehrade takze huleni v praci, rozhodne ano i v te skole mi to nedelalo problem, hulil sem jak fabrika a stejne sem prosel jako nuz maslem )))
Ja to vzal od PC technika, přes chemika , fin.poradce aaaa skoncil jsem ted jako prodejce autodilu 3.rok... jako PC technik jsem v praci s kolegama palil ostosest, jako chemik obcas, ale pletly se mi ingredience , jako poradce nikdy a jako prodejce taktez nehulim, to se neda pak.