Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej to nevim, nemuzu to rict na sto pro, mam to celu dobu v koupelne, zajimavy je ze jen s tou flaskou, jako na vuni temer nic zadny rozdil, mozna malickej ale to se mi asi zda, flasa trosku jak koule nafoukla ale nejvic me zarazi ten zvuk, vzdy to citim na rukou kdyz to otviram, nevim zda to pouzivat nebo radsi jen pk13/14, ikdyz tet jsem s nim jednou pohnojil jednu kytku a zatim vklidu, nevim co radite ?
no nafoukly bych to rozhodne nepouzival. Musela tam probehnout nejaka reakce (jinak by se to nenafouklo) a nikdo ti ted nezaruci co to s kytkama udela. Jinak staci par kapek vody nebo nejaky smitko aby se to skazilo... to je problem tehle organickejch biohnojiv.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
kua to je vriti je tam toho dost docela, jen u vicka mam zasle trosku hnojiva, jak je sroubovani atak, mozna tam zustala mala mezerka a priniklo trosku vzduchu, nebo ja nwm. jako neni to nafoukly jak balon ale proste elhce strany, nejsou rovne jak u growu ale trosku kulatejci prostredek na bokach,smrdi to dost jak magi atd, asi to pouziju 2 dny odp ohnojeni kytky a zatim vklidu, aj to asi seru
cau lidi, mam trosku mensu problem, kytky na poli sem hnojil jen pk13/14 bez zakaldnich hnojiv, kvuli pozezreni ze mi to nak zoxidovalo bo co, docetl jsem se ezto je doplne ka ze tam p=rijde jeste zakladni, no trosku jsem prehledl, co si myslite o hnojeni vody jen s pk ? 2 ml na litr pozdeji aj trojansobne davky ? dik
Původní příspěvek od Alpinestars cau lidi, mam trosku mensu problem, kytky na poli sem hnojil jen pk13/14 bez zakaldnich hnojiv, kvuli pozezreni ze mi to nak zoxidovalo bo co, docetl jsem se ezto je doplne ka ze tam p=rijde jeste zakladni, no trosku jsem prehledl, co si myslite o hnojeni vody jen s pk ? 2 ml na litr pozdeji aj trojansobne davky ? dik
V outdooru je víceméně jedno čím to hnojíš. Klidně tam lej PK.
jo me jde oto jestli to pk vubec ucinkuje kdyz tam pisouspolecne se zakladem do primereneho ec, tak me to trosku zmatlo jestli to hnoji nebo ne, pokud to nic nedela tak by me zajimalo proc flushuju, kazdopadne me to zmatlo, proto se ptam dik
Zdar, mám takovej dotaz. JIDB nebo Metrop ? Přijde mi, že tyhle hnojiva maj fajn poměr cena/množstvý výsledné zálivky. Takže proto tyto dvě značky. U JIDB se prej nemá nic dalšího přidávat (vyhoda ? nevyhoda ?) Na metrop jsem zase slyšel celkem chválu. No a teď babo raď Co je lepší ?
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od Alpinestars jo me jde oto jestli to pk vubec ucinkuje kdyz tam pisouspolecne se zakladem do primereneho ec, tak me to trosku zmatlo jestli to hnoji nebo ne, pokud to nic nedela tak by me zajimalo proc flushuju, kazdopadne me to zmatlo, proto se ptam dik
PK hnojivo je hnojivo, které obsahuje zejména fosfor a draslík. Takže má maximální význam, když kytka kvete a nepotřebuje moc dusíku. Pokud kytka roste tak potřebuje spíše dusík (N) než P nebo K.
V případě že ti dojdou značková hnojiva, tak klidně dokup nějaké levné hnojivo v hobbymarketu (např. "na palmy a zelené rostliny" pro růst a "na růže" pro květ) a ten zbytek dojedeš.
Původní příspěvek od tuffgong1 Zdar, mám takovej dotaz. JIDB nebo Metrop ? Přijde mi, že tyhle hnojiva maj fajn poměr cena/množstvý výsledné zálivky. Takže proto tyto dvě značky. U JIDB se prej nemá nic dalšího přidávat (vyhoda ? nevyhoda ?) Na metrop jsem zase slyšel celkem chválu. No a teď babo raď Co je lepší ?
JIDB jsem dělal několik let, je jen průměrné kvality. Vzhledem k postupnému zdražování jsou lepší volby, klidně i ten Metrop , ale i AH jsou jasně lepší, podle vzhledu kytek.
Původní příspěvek od tuffgong1 Hodně lidí si stěžovali na chuť u Ah a to i oproti JIDB. Docela se mi zamlouvá ten Metrop, tak asi zkusim ten... No ještě uvidím
AH-Metrop-JIDB jsou stále minerální hnojiva, na chut AH nemá vliv, to záleží na proplachu. JIDB má běžně v 5L kanystru 2-3cm krystalického sedimentu, AH nemá sediment žádný a už to vypovídá o kvalitě. Metrop je OK , objevilo před rokem nějaké falešné balení, nebylo na něm datum spotřeby a po otevření se kazí za několik týdnů, jinak se Metrop nekazí, musí jít o nějaké falešné balení, tak pozor, podle chybějícího data to poznáš. AH jsou rozhodně velmi kvalitní hnojiva za dobrou cenu, dokonce v testu hnojiv tuším druhé místo na Legalizaci, rozhodně je nepodceňuj.
Ok, no ted jsem ještě koukal, že finančně nevychází špatně ani Canna coco a Plagron coco...
No poslední otázka ... Canna coco, Plagron coco, GHE nebo JIDB ?
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
S každým hnojivem, s kterým se naučíš hnojit budeš spokojenej. Vyber si, co se nejvíc zamlouvá tobě a bude to O.K. Když ti tady čtyři lidé odpoví každý jinak, stejně se rozhodneš podle sebe. :-)
Holt ted prvně pojed větší grow a tak hrotim a navíc cena hnojek za kolo už začíná být taky důležitá (kdybych neřešil cenu, tak jdu jasně do Advanced Nutrients )
Dyštak kdyby měl ještě někdo mějaké komenty, rád si přečtu ;-)
Co mi to ten mobil píše kurnik sopa aby to člověk prepsal na pc
chtel jsem napsat ze zakladni dvouslozka od AN senzi grow ve verzi rust a kvet nestoji moc oni maj 2 verze zakladnich hnojiv tusim byly 3 + verze kokosova
connosseur uz stoji jinej randal ja ho mival celkem levne rozlejvanej bejvavalo
kazdopadne si myslim ze bohate staci ten senzi bez aditiv na pekny kytky aspon co se hliny tyce z vlastni zkusenosti
Naposledy upravil anon383596 30-10-2015 v 07:04 AM