Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čtu a čtu a čtu a vybírám co bude nejlepší možnost. Hodně se mi líbí spydrx od fluence bio.... jen cena panelu v evropě je pro 300w 30tis kc a pro dvojnásobnou variantu spydrx plus az padesat tis. No je to raketa ale už déle sleduji hodně farem menších i větších. A výsledky se mi velice líbí. Dokonce pod tou 300 udělali 600g matrose.
Načež jsem našel recenzi od jednoho uživatele který si panel rozebral. Kvalita prý nic moc. Plexi z leden nějak odpadava a jiné neduhy. Jen co mě zajímá je, jaký pouzili typ ledek.... když podává takové výsledky navíc s pasivním chlazením. ..
JJ, Fluence je jednicka.. Vysledky co vidam na forech jsou opravdu luxusni a uspora tam je neskutecna.. ale ta cena
Mas link na tu recenzi? Nejak se mi to nezda.. nevim o nikom kdo by kritizoval zpracovani.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ahoj všem dostal jsem dva zdroje z vyřazeného průmyslového Led světla, zajímá mě jestli je můžu použít a pokud ano tak na kolik čipů a jaký by měli výkon
Ahoj všem prosím o radu. Dostal jsem dva zdroje z vyřazeného průmyslového led světla a zajímá mě jestli je můžu použít a pokud ano tak na kolik čipů Vero a jaký by měli výkon
Ak vás zaujímajú ledky odoručam sledovať na instagrame a YouTube užívateľa LokiGro - https://m.youtube.com/results?q=lokigro&sm=3 - má growroomy s cob ledkami, spydrx svetlami či LED pcb dosky s čipmi Samsung LM561c S6.
Inak tie led boards so Samsung čipmi ma zaujali - dajú sa jednoducho pasívne chladiť.
Mne sa podarilo zohnať jednu dosku z 21stg.com -keď som ju pred pár mesiacmi objednával mali len pár testovacích kusov ale pokial viem už tieto dosky normálne v rámci EU posielajú.
Ja som si z jednéj dosky zložil svetlo na matku ale keďže mám ešte jedno čínske UFO pod ktorým sa matkám darí a chcel som otestovať čo to svetlo dokáže, tak som pod ním prepol jednu kytku a tá ide fakt bomby
Původní příspěvek od nesmysl To bych chtěl vidět pod ledkama 2g/w
Prečo nie? Ide len o efektivitu - napr toto svetlo: https://21stg.com/product/21stg-led-grow-light-300w/ - 6x LED panel s 304ks Samsung LM561c S6 - každý panel ide na 50w- s takýmto niečim musí aj priemerný grower s aspoň základnými skúsenosťami dať 1.5-1.7g/watt.
Alebo svetlo s cob ledkami - keby si napr cxb3590 šiel na 30-40w tak efektivita tam musí byť vysoká- dáš 16-20 cob lediek na 1.2x1.2, pridáš CO2, zdvihneš PPM...+ genetika
Alebo pohľadaj na zahraničných fórach napr svetlo HLG-550