Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ludia, chcem sa spýtať, kedy by som mohol zozbierat úrodu.
Ide o model Frisian Dew od DP, problém je v tom, že neviem kedy som to zasadil. Za odpovede dakujem.
U některých kytek jsou už hnědé blizny na 70% vrchních palic(spodky jsou ještě z 60% bílé), ale hustota a celková velikost palic mi přijde malá, takže se ptám jestli už je třeba to sklidit(vim že blizny neurčují dobu sklizně, ale většinou nám to napodívdá že to brzo přijde a podle me by ty kytky potřebovali ještě aspon měsíc) nebo z hnědnutí blizen způsobilo něco jiného ?? Diky všem kdo mi odepíší a poradí
nejlíp mikroskop a sledovat pryskyřičičí , jinak co to je za odrůdu jak moc má světla/živin? fotka a pár základních info by bodlo , předběžně bych nechal tejden a sklidil vršky , a nechal dozrát spodky
Ahoj důležitá je doba kvetení a zakalení pryskyřice a to ovlivňují ty blizny,nebo spíše podle nich to poznas,je to trochu složitější a taky záleží jaký stav s toho chceš mít,jestli hight a nebo stoned.
Jsi tu nový a vsechny témata ohledně doby sklizně najdeš zde:
Je tam toho opravdu hodně a je dobré si to přečíst vše a to ti vydá na celé odpoledne.
Proto dál toto téma nerozšiřuj a asi pan admin Hlava ti to smaže,nebo přesune do odkazu,který ti posílám.
chalani co sa stane ked skosim rastlinu o 2 tyzdne skorej lebo neni celkom dozreta bude to mat nejaky ucinok alebo bude to hnustne hulivo alebo co ? a ked skosim rastlinku ktora je iba v 3 az 4 tyzdni kvetu tak co to bude totalny humus bez ucinku ?
Původní příspěvek od Volcano chalani co sa stane ked skosim rastlinu o 2 tyzdne skorej lebo neni celkom dozreta bude to mat nejaky ucinok alebo bude to hnustne hulivo alebo co ? a ked skosim rastlinku ktora je iba v 3 az 4 tyzdni kvetu tak co to bude totalny humus bez ucinku ?
Jak chutná nedozrálé jabko ? žral bys ho ? asi ne .. když je s 70 % zralé, tak ho sežereš, ale ještě to není ono ... když je zralé nebo přezrálé tak je pěkně sladoučké a pochutnáš si na něm .. to samé je i s kytkama.
Zdar! tak co myslíte? u první kytky mě postihla plísen (autokvetoucí gnomo x red dwarf) tak jí už prostřihávám a nevím kdy jí mám sundat, jak by ste zareagovali vy? sekli byste trošku nedozrálou a nebo este pár dní nechat a risknout že plísen sežere eště víc palic ?
Původní příspěvek od Tod Weedman Zdar! tak co myslíte? u první kytky mě postihla plísen (autokvetoucí gnomo x red dwarf) tak jí už prostřihávám a nevím kdy jí mám sundat, jak by ste zareagovali vy? sekli byste trošku nedozrálou a nebo este pár dní nechat a risknout že plísen sežere eště víc palic ?
zdar,tak pokud je to automat,tak v první řadě bych ho měl někde pod střechou,at na něho neprší atd..aspon tak s pár dní bych ho ještě nechal,ale tu plísen bych si hlídal
u té WW podle fotky bych ju ještě nesekal a aspon tak 3 týdny neli 4 ještě nechal,příde mi to takové ještě nezralé.. at se daří K