Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo mozna je na tom neco pravdy. protoze ja taky pouzivam kristalon plod a kvet a uz mam jednoho hermouse a doufam ze nepribyde dalsi. Hnedka zmenim hnojivo Thanks
Chtel sem se zeptat vsech co maji zkusenosti s bubblerem, ohledne hnojeni. Respektive ze je dobra kombinace napr. OBM a Wuxal Super , ale jestli by mohla bejt i dobra kombinace Kristalo start + OBM a v kvetu Kristalon plod kvet + OBM ??? Pokud je to blba kombinace zvolim Wuxal Super + OBm... co vy na to... Jinak nad pomerama ceho kolik atd. uz sem premyslel atd. takze mi jenom staci nazor jestli by to slo s tim kristalonem... Dky za odpovedi... PEACE
Na světě jsme jenom jednou, tak si to musíme vychutnat.
To Black & White: diky moc, ja sem to chtel zkusit z duvodu ze ted jedu hlinu a pro tu mam nakoupenej kristalon, idkyz na kvet sem ho uz nedal a dal sem OBM, tak sem se ptal, takze se rozhodnu pro WS + OBM, uz z duvodu ze plno lidi to tak dela a ma vyborny vysledky a je tu o tom hodne informaci... PEACE
Na světě jsme jenom jednou, tak si to musíme vychutnat.
Kristalon je shit uz jen proto, ze to koupite vsude kde se da. V OBI nekoupite zase vubec nic. Jak rad bych si koupil WUXAL, OBMko, PHYTAMIN, BIO ALGEEN apod. ale proste to nejde sehnat tak proste pouzivam hnojivo AB, VEGAFLOR, UNIVERZALNI od AGRA ale proste to pouzivat nechci. Kristalon je bullshit uz jenom ten nazev
zdar lidi potřebuju poradit!s kámošem sme byli v květinářství a bylo tam hnojivo na orchideje a kaktusi a obsahovalo to NPK bylo to jen na orchideje,ale já si myslim že by se stim dalo hnojit nebo snad ne?kámoš mě zato sprcal,že to nejde ale já si myslim něco jinýho!dík za odpověd!! peace
mmm NPK znamená N - dusík P - fosfor K - draslík - číslo za tim vyjadřuje poměr jednotlivejch prvků v hnojce - na růst by měl bejt zhruba vyváženej do květtu by mělo bejt víc fosforu a draslíku (pozor to je ultramegasuperzjednodušenej výklad) - takže postni to číslo NPK
keramzit je dobrej na drenáž - spodní vrstvu propouštějící z květináče vodu nebo na odlehčení substrátu
jo tak díky.A ještě něco před tejdnem sem si zasadil kytičky jen tak za vokno a už jsou velký cca:3-4cm ale už začíná druhý patro myslíte někdo že už bych mohl hnojit krystalonem start?Aby se mi to nespálilo nebo něco!Předem dík
peace
previcur, ridomil, bravo - klidně chemku - bude to eště dost dlouho venku aby se to odbouralo - záleží taky co tam máš za plísně - kdyžtak píemni de la Vastierovi - ten má z plísní doktorát