Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od High Není to nejkurioznější ale v Tipsportu v herně u rulety.Nikdo si ničeho nevšiml.
mam uplne tu samou historku, taky v tipaci u rulety nekdy ve 2 rano pak jeste na schodech petrinsky rozhledny, nikdo tam zrovna nebyl taky si vzpominam na bongy na WC jeste na zakladni skole to byly casy...
Není to kuriózní místo, ale největší chill s brčkem sem měl u moře v Tunisku na takovým vyvýšeném útesu, odkud se dalo parádně skočit do parádního moře
.. Pro mě kuriózní bylo, že mi bylo 16 a JÁ to měl v kufru schováný v pixle s Nescafe bez mýho vědomí prostě mi to tam sbalili abych to prones