Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o pomoc ... mám strach, že mi rusalka odejde Je asi něco přez 3 týden květu ... vše šlo skvěle, než jsem otrhal trošku listů dole ... a ty nejmenší větvičky. Nejdřív mi kráně kvetla, ale poslední dobou všechno hnedne ... jako-by pestíky, nebo co to je ... Listy ačínají taky hnědnout. Hnojím teď asi od 3-tího týdne květu Bio Bloomem .. a to podle návodu ... nechápu, kde může být probém ... neporadil by jste mi někdo prosím ?
Podle mě to nevadí že ostříhal listy, taky sem je střihl na vršcích, jen na vršcích a podle mě to ničemu nevadí, dokonce mám pocit že ještě zmohutněli ale to by zmohutněli určo i tak. viz. galery. vidim to tak že než kytky budu sklízet tak mi na kytce zbyde tak 8/10 žlutejch listů a 2/10 zelenejch
Původní příspěvek od r@m: to kikpin: jsou takové, protože jim nedáváš právě tu složku 1 kde je dusík, takže dej jim více hnojiva s obsahem dusíku a bude líp.
to Žmilek: rozhodně přihnojit a hlavně a opět na dusík, dal bych v tvém případě 2ml/l složky A + 1,5ml/l složky B.
Ahoj,
jo je to možné, taky mě to napadlo a přidal jsem do zálivky N, ale jak to že ty dvě jsou úplně v pořádku? Asi tím že je to jiná odrůda.
Rozhodně ti děkuji za radu a doufám že to pomůže. Ať se daří.
Listy na jedné kytce jsou extrémně světlé listy ,větší pak začínají žloutnout.
Foto č1. světlé kytka je napravo
č2. žloutnutí listů
č3 mohlo by to být tím, že kořeny podhrabal nějakej hraboš
Původní příspěvek od microft 2 Creed: nejen že podhrabal, ale zřejmě i nějaké překousal.. Tohle jsem měl od nějakých hrabošů minulý rok u lesa, kytka reagovala podobně..
Jsou to kurvy, snad mi nesežere všechny kořeny. Na zahradě sežral hraboš hlízy od topinamburu a ten celej pošel...