Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypada to hezky kazdopadne bych ji jeste nechal klidne dva tejdny.
díky. když ji nechám 3 tejdny stane se něco? nechám ji klidně dýl, de mi o to abych ji sklidil v ten správný čas. a docela mě rozhodilo větší množství hnědých chloupků než bílých.
má na Vás prosbu: kdy má sklidit - respektive kolik jí ještě zbývá dní do ideální "sklizně"? Jedu teď na 3 neděle (odjezd v pondělí) pryč a radši ji seknu dřív než mi ji někdo obloží (vůbec nikdo nebude doma a na převoz je moc velká) nebo shnije (už se mi na dvouch menších paličkách plíseň objevila)...
má na Vás prosbu: kdy má sklidit - respektive kolik jí ještě zbývá dní do ideální "sklizně"? Jedu teď na 3 neděle (odjezd v pondělí) pryč a radši ji seknu dřív než mi ji někdo obloží (vůbec nikdo nebude doma a na převoz je moc velká) nebo shnije (už se mi na dvouch menších paličkách plíseň objevila)...
díky. když ji nechám 3 tejdny stane se něco? nechám ji klidně dýl, de mi o to abych ji sklidil v ten správný čas. a docela mě rozhodilo větší množství hnědých chloupků než bílých.
je lepsi se ridit barvou kristalu. mely by byt bily/ lehce kalny
záleží na tobě,bud to sekneš ted a budeš mít ztoho nic moc kouření (podle fotky mi to příde nezralé) nebo to necháš aspon tak 4 týdny +- 5 týdnů a sekneš to až to bude zralé..osobně bych to nesekal,ale pokud se bojíš,tak to sekni..
co myslíte ? typuju ještě tak 2 týdny, dal jsem poslední dávku plagron alga bloom a pak už to budu zalejvat AH - final solution 14dní.
kvete 4 týdny, je to málo ale ty paldy jsou fakt nádherný
prosim o radu. Mam Shamana fem. od DP v kvetinacoch (15L), sadene v polke juna a zacal kvitnut na zaciatku augusta takze kvitne +- 30dni,hnojene plagron alga bloom, slnko ma tak od 11 do zapadu a teraz nastava problem. Pozeral som trichomy a su mliecne takze neviem ci mam sekat alebo nie, pretoze vsade pisu konec sep zaciatok oktobra ....
prosim o radu. Mam Shamana fem. od DP v kvetinacoch (15L), sadene v polke juna a zacal kvitnut na zaciatku augusta takze kvitne +- 30dni,hnojene plagron alga bloom, slnko ma tak od 11 do zapadu a teraz nastava problem. Pozeral som trichomy a su mliecne takze neviem ci mam sekat alebo nie, pretoze vsade pisu konec sep zaciatok oktobra ....
dik za radu
Zdravíčko, 30dní je docela málo i kdyby si to bral od vyhození prvních preflowers. No ale jestli ti to de už do mlíka a květy ti přijdou dostatečně vyzrálý, tak proč nekosit. Jestli se ti teda nezakalil zrak po nějaké slivovičce a trichomy nejsou pořád čirý jaj
Zdravím, chystám se tuhletu holku seknout od teď za týden, foceno včera. Některý blizny už hnědnou a listy začínají žloutnout a opadávat, takže by to šlo?
Původní příspěvek od nozdra to schneck: rozhodně počkej aspoň do konce měsíce, maj toho ještě dost před sebou. čus n
Jo, ale já bych chtěl tuhle sklidit dřív než ostatní (mám celkem 5), jako ranný sběr aby bylo kdyžtak aspoň něco v případě že by zaútočily čórky. Tahleta vypadá zatím ze všech nejzralejší...
Jo, ale já bych chtěl tuhle sklidit dřív než ostatní (mám celkem 5), jako ranný sběr aby bylo kdyžtak aspoň něco v případě že by zaútočily čórky. Tahleta vypadá zatím ze všech nejzralejší...
Vypadá nejzralejší ale určite nie zrelá, počkaj ako ti radí nozdra.
Keď ju sekneš teraz, nebudeš mať s toho nič ani ty ani čorky
Původní příspěvek od D..
Vypadá nejzralejší ale určite nie zrelá, počkaj ako ti radí nozdra.
Keď ju sekneš teraz, nebudeš mať s toho nič ani ty ani čorky
Původní příspěvek od Spronty co myslíte ? typuju ještě tak 2 týdny, dal jsem poslední dávku plagron alga bloom a pak už to budu zalejvat AH - final solution 14dní.
kvete 4 týdny, je to málo ale ty paldy jsou fakt nádherný
no a co já teda ? nikdo nic ? žádné rady ? mám to nechat dýl nebo to mám udělat takhle ?