Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nejkurioznější...no jednou sem se vracel z votvíráku vlakem a mněl sem ještě kámošovýho asi 70cm blaze bonga,no a napadlo mně si ho dat na hajzlech.nic světobornýho kdyby tam kamoši nebyli jště předmnou kouřit asi spustili alarm a nes se tam dostala pruvodcí tak us se tahal z plnejch plic.natáh sem žlu´táka jak svině a jen co sem si ho poslal vletěla tam na mně průvodčí její výraz a pohyby očí ze mně na bong a z bongu na kouř asi nikdy nezapomenu. samozřejmně že sem byl vyřván a vyhozen i když sem se odvolával na to že mám jízdenku
ale tohle je jen perlička z náhrdelníku perel
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
na stredni jsem sedel s jednim blaznem samo že v zadní lavici u okna, tak jsme si vyrobily jednu hadici na "nátah a druhou na výfuk" a hulili jsme si tak vklidku pri hodinach,pak se to ale posralo,asi shit co zbil v trubce nebo co,ale rozkašlat se a vypustit to do třídy nebylo zrovna ideální,odsarly jsme to 3.z chování páč ředitelce bylo líto nás vylejt měsíc před koncem.. tak asi tak jinak prdel byla když jsme dali joint se straym tipkem co driv hulil,sirečka to byla majinká,ale borec letel blejt asi minutu po tom co na prda stahnul cely retko.pak ještě takový ty hajzlíkový klasiky vlak ,skola ,prace...
na strese hotelu v amsterdamu, v prazsky tramvaji a ve vlaku, primo pred skolou na stredni s ucitelkou na anglictinu (ktera na ty skole ucila) a jeste na petrinsky rozhledne... to je tak asi vse z kurioznejsich lokalit jinak jich bylo jeste par napriklad na "zavrenejch" vyhlidkach kam se jen tak nekdo nedostane (strechy vysokejch panelaku hlavne - jsem ze sidlaku)
Původní příspěvek od Džejmsn na stredni jsem sedel s jednim blaznem samo že v zadní lavici u okna, tak jsme si vyrobily jednu hadici na "nátah a druhou na výfuk" a hulili jsme si tak vklidku pri hodinach
taky sem videl skritka v hodinach musite hulit hasis pak dostenes akorat poznamku pallil gumu pri hodine
uplně na nejvišší věžičku porodnice v podolí. byl sem naprosto na hadry a když projela záchranka vratama a vrátnej zrovna koukal do lejster sem proběh jak nakej tajnej agent. nahoře na tý věžičce sem ubalil bůňo a byl sem tak moc že sem se tam i poblil
toť moje nejčerstvější skušenost.
PS:je to mnohem delší příhoda ale nenávidim psaní
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
na pár střechách ruznejch fabrik-baráku atd.Pak na rozhledně ale mimo otvírací dobu(odsrali to kratasy roztržené o tokovej hrot aby tam lidi nelezli).
Pak jsem dával skleněnku na vysoký škole policejni(na lešeni při rekonstrukci)
a ted nedávno poměrně kuriozně sme dávali brko ve firemním autě při rozvážce pizzi.
Nechápu jak můžete hulit na různejch střechách, rozhlednách komínech a jinejch vysokejch objektech. Já se vejšek bojim normálně natož zpečenej to bych se opravdu posral
Ve vlaku, v autobuse, ve třídě, v práci, v nemocnici, na zámku při veřejně prospěšných pracích, pod mostem na střeše školky... a asi i spousta dalších, co si teď nevzpomínám
někdy s klukama vymýšlíme kam zajít jednou jsme vylezli na pilíř mostu kterej se měl na druhej den bourat a stavět novej ale asi za mě osobně je to ve Vatikánu