Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud udelas pruplach alespon petinasobkem objemu substratu a mezi pruplachy bude nejaka pauza (aby se stihla hnojiva lepe rozpustit), najisto chybu neudelas.
Druhe reseni je velmi! opatrne odstranit z korenu substrat a presadit do noveho. Dani za to je poskozeny korenovy bal a zpomaleni rustu nez se slecny 'vzpamatuji', ale mas jistotu, ze to problem vyresi (pokud to samozrejme zase neprehnojis).
Mám je v 10 l květináčích a každý druhý delas abych je neprechlastal je proplachuju 2 litrem vody kterou předtím převarim jak někdo radil..udělal sem asi 3 a zatím rozdíl nerozeznavej.ikdyz nové listy už prepalalene nejsou což by mělo být dobré znamení
Zdarec, nevěděl by někdo co je tohle zač? Nějaký plísně poznám i brebereky, ale tohle netuším. Popřípadě za radu co to je proč to je a jak se toho zbavit budu rád
.[url]/url]
Zdravím growery, jsem začátečník a potřeboval bych radu. Zláštně se mi kroutí listy některé usychají a trochu se zastvil růst.Rostlinky jsou polovině třetího týdne grow,(kokos) ph zálivky stále 6,4, vlhkost mezi 60-70% ve dne i v noci, teplota ve dne 28, ve tmě 20, dostává doporučené hnojky podle tabulek jednou denně po 400ml Jsme bezradný a všede kde jsem něco četl tak jsem změnil ale výsledek žádný. Díky moc za rady
Původní příspěvek od sasek1 Zdravím growery, jsem začátečník a potřeboval bych radu. Zláštně se mi kroutí listy některé usychají a trochu se zastvil růst.Rostlinky jsou polovině třetího týdne grow,(kokos) ph zálivky stále 6,4, vlhkost mezi 60-70% ve dne i v noci, teplota ve dne 28, ve tmě 20, dostává doporučené hnojky podle tabulek jednou denně po 400ml Jsme bezradný a všede kde jsem něco četl tak jsem změnil ale výsledek žádný. Díky moc za rady
Ahoj, odporúčam hľadať vytrvalejšie napríklad tu, tiež si prečítaj zopár seriálov od skúsenejších záhradníkov ktorí idú tiež na kokose.
Pestujem v kokose a podľa toho mála čo píšeš by som povedal že tvojím najhlavnejším problémom bude pH na vstupe (vstrebávanie živín), všímaj si tiež ako vstrebávajú zálievku. Píšeš že sú v cca 17-tom dni tak podľa počtu zálievok a ich ec by si mohol odhadnúť nakoľko sú nakŕmené. Bolo by dobré jemne ubrať na hnojení a výrazne znížiť pH v nasledujúcich zálievkach aby sa kokos správne napufroval. Nechaj ho preschnúť no nie úplne na prach. Ja by som šiel v pohode na pH 5,5 a sledoval ako zareagujú. Počkaj si aj na názor skúsenejších, snáď niekto napíše. Nech sa darí.
sasek1 - Krobak Ti postol správne! Máš to tam dosť presne a funguje to. Neviem aké máš hnojivo, čo to tam leješ. Ťažko radiť takto, dá sa len podľa vzhľadu a skúseností. Neuvászaš parametre /Ec/ vstupnej vody, čo používaš.
Súhlasím s Krobakom - pH zníž, máš to vysoko - nerob to ale skokovo. Na rozdiel od Krobáka, ja si myslím, že to je hladné. To ale zistímeš, až napíšeš niečo viac o hnojive o EC na vstupe a o Ec hnojive.