Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teda Infekte, normálně jako bys popsal moji diskografii
teda kromě Einsturzende Neubauten, ale jinak takřka stoprocentní shoda, to sem ještě nezažil. Z toho jazzu-odporúčám Maceo Parker,
tedy je to spíš funkjazz ale výbornej, zvlášť album Life on planet Groove.
No jo, já chodil pravidelně,
von tu bejval vždy na jaře a na podzim v Lucerna Music baru.
Nejvíc mě dostalo, že ty největší nakládačky dávali
tak kolem tý jedný ráno (hráli od 21:00).
K brčkům ( nejenom ) si nejradši pustim Regge nebo Hipec ...
Ale nevadí mi ani dobrej junglík nebo techno .. každýmu dle gusta ! Hlavně že je pohoda a brka ...
je tu hodně příznivců hip hopu ale nemyslim si že by to byla hudba na vysoké úrovni já radši kvalitní PSYTRANCE samo že nepohrdnu neakym junglikem jo a taky REGGAE wobčas neaky tekno party....na hip hopu se mi nelibi že to nejni jen o hudbě ale je to takova divna kultura každy rapuje breakuje sprejuje nosi znackovi hadry...ja si radsi zajdu na neakou undergroundovou párty klidně v pyžamu a dycky si dobře zakalim a sami dobri neargresivni lidi
Znáte tady něgdo jméno ROB DOUGAN? To je podle mě klasika, která se musí líbit každýmu trochu zainteresovanýmu člověku v hudbě ať poslouchá cokoliv...
jestli máte Soundtrack k Matrix1, tam je jeden super song - Clubbed 2 death....
kazdej ma rad proste neco jinyho ale nejlepsi je proste black metal...poradne narez clovek se u toho vybije a pak ma dobrej pocit nikomu neberu co posloucha holt sme kazdej jinej ale pod oblecenim ...sme kazdej stejnej...at sme kluk menbo holka....
:P he ja tu asi wytrcam z radu cely ziwot som pocuwal HH .....ale ma to preslo to si uz len zriedka vypocujem.som skor na SKAA ! a REGGAE .. to proste to my dava pokoj..pohodu ..a tak... no neviem; )h he
Marco Bailey, Regis, Echoplex, Lars Klein, Adam Beyer, Tom Hades, Tektoys, Lucca, Advent, UMEK, Valentino Kanzyani, Monoid, Mhonolink, Toky, Olga+Josef, Hardcell, British Murder Boys (single not interpret), Azzido Da Bass, Prodigy, Rush, Amokk
rock'n'roll, you know... things break, you know... fuck it! my bad!