Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Buď zdráv.
Já jsem ho zalil v kýblu vodou a po dvou dnech to scedil. tu vodu jsem pak přidával opatrně do zálivky. tak 2deci na litr, ale opatrně. jedu v kokosu.
no určitě je více způsobů
Dřevěné brikety se lisují z pilin tvrdého a měkého dřeva za velmi vysokého tlaku, ale bez pojiv. To znamená, že je to skoro to samé, jako popel ze dřeva.
určitě jo
Původní příspěvek od Qwertulanus muzete mi prosim nekdo napsat jaká hnojiva se používají v určité fázi růstu a na jaké části rostliny? (hnojiva myslim ta která si normálně udělám sám)
Původní příspěvek od bandul a nějaké zkušenosti s koňskými bobky prosim? případně kdy s nimi začít hnojit a v jakém poměru?? Nerada bych přepískla...
Konina v čerstvém stavu je příliš ostrá, ale když dva roky leží venku, je to výborné. V tom stavu ji míchám s rašelinou, a s kompostem vše po 1 dílu a k tomu O,2 dílu písku. Roste to jako blázen.
Máš-li čerstvý hnůj, dej ho do pytle na sluníčko, pytel zavaž a zapomeň na něj. Za 2-3 měsíce, až si na něj vzpomeneš, budeš mít Nahoře nádherný voňavý humus do kterého se dá rovnou sázet, vprostředku takový pěkný hnojivý kompost do směsi a ten humus s močkou dole, zareješ někde do záhonu, který chceš vyhnojit.
zdravim koupil jsem si guanokalong prašek a chcu se zeptat kdy s tim muzu začít hnojit? mam kytky asi 35 cm velky...a chtěl bych ten prášek nasypat na povrch (kytky mam v kyblech) nebo to mam rači naředit a rozmichat ve vodě jako hnojivo? a nevim jestli to tam nenasypat až když kytka začne rust na květ...dík moc za rady
cav radsej si to rozried vo vode minies toho menej a bude to lepsie myslim ze momentalne hnojit nemusis az ked pojde na kvet tak ju zacni.
Ja mam zase otazku ohladom cervikov v pode. Spravil som si provizorny kvetinac ktory ma cca 250l mam tam jednu rastlinku a videl som tam cerviky. Nebudu okusovat korienky ? Ja si skorej myslim ze tam bude iba prospesny...
Původní příspěvek od Volcano cav radsej si to rozried vo vode minies toho menej a bude to lepsie myslim ze momentalne hnojit nemusis az ked pojde na kvet tak ju zacni.
Ja mam zase otazku ohladom cervikov v pode. Spravil som si provizorny kvetinac ktory ma cca 250l mam tam jednu rastlinku a videl som tam cerviky. Nebudu okusovat korienky ? Ja si skorej myslim ze tam bude iba prospesny...
červíkov sa neboj, ked teda mysliš daždovky.Prevzdušnujú a spriechodnuju zeminu. Ja ich doslova vyhladavam a pridavam do kyblov, rastlinky si len tak bublaju blahom. Osobne použivam cisto prírodné guano bez úprav a červikom sa tam dari a kvetinam tiež. Neviem ako by sa popasovali s nejakou chemkou ???
Ahoj chtel jsem zeptat vsihni pisou jak je dobry koprivovy vyluh,ale pisou ze tam nesmi bejt kvety kopriv,? tka jsem se chtel zeptat cemu to vadi a proc tam esmi bejt diky (mam namoceny koprivy ale s kvety)
Původní příspěvek od Kewin Ahoj chtel jsem zeptat vsihni pisou jak je dobry koprivovy vyluh,ale pisou ze tam nesmi bejt kvety kopriv,? tka jsem se chtel zeptat cemu to vadi a proc tam esmi bejt diky (mam namoceny koprivy ale s kvety)
Neví jak si více komplikovat život, jak to udělat ještě složitěji . Vůbec to neřeš a nech tam ty květy, ja to kolikrát nechal kvasit snad i s kořeny a nevadilo to...