Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chcem sa vás spýtať či sa dá ovplyvniť aby mi vyrástli samice s reg. Semienok .. ak áno tak ako? Pestované budú out
Ahoj, na tohle téma existuje hodně spekulací, ale obecně nic takového (tedy aspoň v našich podmínkách, nevím jak v nějaké laborce) nejde. Musíš prostě počítat s 50% úbytkem
je to hermafrodit jak noha,co? Viz foto....
Co s tím, asi nechat normal dojet nebo co? Vyhazovat se mi to nechce, uz to něco stálo... Ze 7 ks 7 obojetníků.... Jsem nasranej.
Perioda, hnojení, světlo, zálivka, teplota byla OK po celou dobu. Cca 20 dní růstu a teď 18. den květu.
Klony od zdejšího člena.
je to hermafrodit jak noha,co? Viz foto....
Co s tím, asi nechat normal dojet nebo co? Vyhazovat se mi to nechce, uz to něco stálo... Ze 7 ks 7 obojetníků.... Jsem nasranej.
Perioda, hnojení, světlo, zálivka, teplota byla OK po celou dobu. Cca 20 dní růstu a teď 18. den květu.
Klony od zdejšího člena.
Předem díky za poznatky.
Na fotce hermous bohuzel. Muzu vedet od jakeho clena jsou ty klony? Jen abych vedel na koho si dat pozor. Protoze se mi fakt jeste nestalo aby z rizku byl hermous (a to pestim pres 15 let). To je peknej podel si myslim. Buh vi jestli nedelal rezivo z nejakyho noname modelu. Jinak jestli mas cas se s tim srat. Tak ty bobule odstranuj aby nepukli a všechno nenasukali. Ale i tak pocitej s tim ze to bude nejspis oprc.
Zdravím, poradíte někdo prosím ? Je to samec nebo samice ? Mi se zdá, že kytka ukázala kouli, takže samec...Vytrhnout a hodit na kompost ? Jinak je to noname, sázený koncem února. Díky předem za rady.
Fotku si zvětšete jinak nic neuvidíte...
Maxeaux haha, podla mňa sa pýta že či nemá nahodou medzitými bliznami aj niečo iné , myslí asi tie zelene nevyvinute ak sa nemylim teda pokial tam nemás nikde koule či banany tak myslim že to herma nebude