Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po prepnutí na kvet(teraz je to 18dní) mi začali hnednúť niektoré listy. Vždy som otrhal ale problém stlále trvá a ja už neviem čo s tým. Hneď od prepnutia som hnojil hnojivami jungle in da box v kvetovom pomere. Prosím poradťe ďakujem.
Původní příspěvek od Salatos propláchni to vodou dáváš moc hnojek.
ďakujem velmi pekne, len ešte by som chcel podotknúť, že než som sem napísal tak som docela dlho hladal čím to môže byť a v ostatných theardoch raz písali, že pleseň, potom nedostatek nejakého prvku, prehnojené... Tak som z toho jeleň... Ale určite skúsim dík
čau nechci se hádat ale mě by zajímalo jak je krmíš mě to totiž připadá že sou podhnojený ale je i možný že jim dopřáváš a dáváš jim to špatně prostě jim dáváš víc nějakýho prvku kterej v tom období moc nepotřebujou a ten brzdí příjem toho prvku kterej potřebujou muj názor .nechci beejt za chytráka každopádně co píše Salatos se nedivím přehnojený kytky kroutí konečky listu bud nahoru nebo dolu a to je tvůj případ
Původní příspěvek od Franco čau nechci se hádat ale mě by zajímalo jak je krmíš mě to totiž připadá že sou podhnojený ale je i možný že jim dopřáváš a dáváš jim to špatně prostě jim dáváš víc nějakýho prvku kterej v tom období moc nepotřebujou a ten brzdí příjem toho prvku kterej potřebujou muj názor .nechci beejt za chytráka každopádně co píše Salatos se nedivím přehnojený kytky kroutí konečky listu bud nahoru nebo dolu a to je tvůj případ
Presne o tomto hovorím potom človek netuší či tomu pridať alebo ubrať ... Hnojím každú druhú zálivku JIB podla tabulky na kvet čize A(4) M(9) B(14)ml / 10l ... EC metr nemam, ph 5,8 držím http://www.mikrolab.cz/davkovani.html
QWERTY já měl taky takovej stejnej problém a vyřešil sem ho jednoduše vzal sem prostě jednu kytku a osolil sem jí dvojnásobnou dávkou oproti tomu co píšou advanced hydrophonics -- to znamená jedu v hlíně od jakživa a oni tam mají dávkování na hydroponii a do hlíny prej máme dávat poloviční dávku .... a mužu říct že tři sklizně minimálně sem nemohl přijít na problém co s tím je jestli ubrat nebo přidat pak sem se rozhodl že udělám jednoho obětního beránka a dal sem jí hnojiva jak píšou na hydro to znamená jednou tolik a ejhle problém je vyřešenej a od tý doby si pískam zkus to taky když to přepálíš tak je to jasný a když a když se to spravý tak je to taky jasný a budeš vědět hned jinak stoprocentně tam máš málo dusíku v tomhle období na začátku květu by měli bejt listy tmavě zelený aby až ho ted vysadíš ten dusík aby to v klidu dali až do konce a ty skvrny sou nedostatek nějakýho mikroprvku držím ti palce at to rozchodíš čau
Chalani potrebujem fakt poradit PH pody 7az 6,9 .... hnojim so slepacakama taktiez riedim pomer 1:20 a striekam listy no odkedy som striekal na listy tak chytilo tieto skvrny neviem ci je to prehnojenie alebo co vlastne ..... potrebujem poradit niesom skuseny az tak este diki ...
Bonitas - pokial sa tie skvrny nezvacsuju a neni ich viac ako zelenej plochy, tak ser na to. Jo, a tie slepicince staci ked budes liat zo spodu, netreba striekat.
thx btw holky su uz v prefloringu tak hlavne koli tomu ma to trapy tak som trosku znizil ph este to premeram a necham to na cca 6.2-6.5 ph vraj na kvet je taketo ph najlepsie a striekal som to koli vyzivovaniu listov koli starsim korenom ktore uz vraj nestihaju do celej rastriliny rozniest ziviny a ked sa to strieka tak to listy v sprtavnej teplote a case asimiluju hned do ziliek ...... hmm thx