Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aloha all.
Mám takový problém.Nejdříve se to objevovalo na jedné kytce a teď se to objevuje na dalších kolem ní ... zatím asi 3-4 kyti z 12ti.
SETUP:
Box 120x120x200
Světlo 600W
12x WR - každá asi 120cm
16.den / 12 /12
Květy kezké,kyti hodně košaté.
Teplota noc: cca 17-19°C
Den: cca 24,5°C - 29,6°C u vrcholů
Ofuk Sunon 28W /odtah 420m3/přítah passiv
Ph držím kolem 6
Hnojím pravidelně Plagron -all
Nějaký škůdce?
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Původní příspěvek od SubFocus NIC?! No taak I need help !
Zdravím Focusa, deficit dusíku by se projevil po celý ploše listu a jak píšeš, že je krmíš jak potřebujou, tak to bude v klidu.
Tobě se onemocnění vyskytuje náhodně na čepeli a jestli se ti napadení šíří z jedný rostliny na okolní, zkusil bych se mrknout po nějakým parazitoj. Larvy v půdě, vajíčka na spodní straně listu apod. Už jen podle těch tmavejch skvrn. Nic moc mi to neříká, ale aspoň nápověda, držím palce
Díky moc.Jsem taky toho názoru že ty tečky vypadaj jako by tam nějaký drobeček bumbal mízu z listů.Celou skříň jsem jsem omyl a všechny kyti zkontroloval a nic ... Jen jsem zahlédl jednu mušku a tu jsem hned vysál a druhou spláchl roztok s peroxidem.
Nemůžou to být smutnice?Měl jsem jenom svilušky a ty dělají trochu jinou neplechu.
Larvy v půdě za sucha - nikoliv
A když vytopím květináč při zalívání nic nevyplave ani nevyleze.Na spodní straně listu - vůbec nic ...
Díky za INFO !Snad se zde najde někdo kdo už tento problém řešil a helfne
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Původní příspěvek od SubFocus Díky moc.Jsem taky toho názoru že ty tečky vypadaj jako by tam nějaký drobeček bumbal mízu z listů.Celou skříň jsem jsem omyl a všechny kyti zkontroloval a nic ... Jen jsem zahlédl jednu mušku a tu jsem hned vysál a druhou spláchl roztok s peroxidem.
Nemůžou to být smutnice?Měl jsem jenom svilušky a ty dělají trochu jinou neplechu.
Larvy v půdě za sucha - nikoliv
A když vytopím květináč při zalívání nic nevyplave ani nevyleze.Na spodní straně listu - vůbec nic ...
Díky za INFO !Snad se zde najde někdo kdo už tento problém řešil a helfne
Já řeším velmi podobný problémy a nemám řešení. Ale pokud to podezíráš z živých požíračů tak to cákni tabákem
Původní příspěvek od ZelenaZahradka
jen dole? Mi takto standardne odumiraji listy na spodnich castech
Jestli jen dole,tak takhle se kytka zbavuje neperspektivních spodků,když je neošmikáš,prostě je nechá odumřít..Přesně jak píšeš,standardní odumírání.Nemusí to vůbec bejt ani žádná nemoc ani přebytek či nedostatek..Nebo pocmrndaný spodky zálivkou s ostřejší hnojkou..
Může být i nemusí..Ale často je to jen tímhle a panika je zbytečná..
Zdravim panove.. mam nejakeho skudce v bedne a nevim jestli to jsou svilusky ci trasnenky nebo Padlí. Ze spodu nic neni, nic mi v bedne nelita, ani nelozi..uz nad tim spekuluji 2 dny ale nejsem si porad jisty, tak se obracim na vas ostrileni groweri..bioolem uz nemuzu strikat..sem ve 4tydnu kvetu, ve hline a pouzivam hesi...Dikes moc a poradte jak se toho zbavit pls
Původní příspěvek od Chlive Zdravim panove.. mam nejakeho skudce v bedne a nevim jestli to jsou svilusky ci trasnenky nebo Padlí. Ze spodu nic neni, nic mi v bedne nelita, ani nelozi..uz nad tim spekuluji 2 dny ale nejsem si porad jisty, tak se obracim na vas ostrileni groweri..bioolem uz nemuzu strikat..sem ve 4tydnu kvetu, ve hline a pouzivam hesi...Dikes moc a poradte jak se toho zbavit pls
bool se vyser, pokud to podeziras z zivocichu tak to strikni tabakem - zalej ho vrelou vodou a rano muzes rosit, mi se zda ze tam jsou nejake larvicky tak to pak vem za par dnu jeste jednou at chcipnou i ty novy.
To sem zkoumal tu vyrobu, mam to dat normalne do rozprasovace?? a palicky to snesou fpoho? zere mi to listy..a zacli celkem rychle na to ze pred tydnem tam nic nebylo.. tak uz sou na kazde kytce a upadavaji mi spicky listu , nektere ukousali aj na pul... Dikes zelenej zahradkari, pan buh ti to oplati na palickach)..jen by me zajimalo co to je za havet..