Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechci zakladat nove vlakno,tak to napisu sem... Doropucuje se substrat strcit do trouby, pro zniceni parazitu, kteri v nem muzou prezivat. Je ok kdyz hlinu pro rizky strcim do mikrovlnky? je smichana se zemedelskym granulovanym npk.
I don't care about someones
politics, nationality or skin color. I
just hate everybody.
Dával jsem semínka normálně do predhnojenyho substrátu a v pohodě, pokud maj kytky dobrý podmínky, maji ty živiny vybrány do mesice, záleží i na zravosti strainu.
letos si dělám tenhle mix organiky (no till) pro guerilla...mírná úprava pro konkrétní potřeby rostliny (sativy a automaty mín kompostu) a podmínky - přímýho množství světla , doba růstu květu atd...
horní část jamy nabouchanější, dolní vzdušnější
začátek v hlíně na výsev a množení (supresivní)
40% canna terra bio plus
25% cocos (s trichodermou)
10-15% kompost (půlnapůl biobizz wormhumus a diy)
10% hydroton a perlit
additiva:
plagron biosupermix
guano black granule (1-6-1 s humic acids)
biotabs startrex (bakterie a fulvic acids)
hydrogel.cz (krystalky)
ghe mineral magic (silikon, minerály)
ca-mg
něco málo jemnych suchych pilin
piniovou mulcovaci kuru
tekutý hnojení a přídavky:
na jednorázový zalití bactofil
agro bylinky (s melasou) jako růstový
na začátku květu cannaflush
v květu an bud candy (sacharidy)
závěr aptus humic blast
Naposledy upravil Green johny 19-04-2018 v 16:50 PM
Chtěl bych se zeptat na názory na biobizz light mix, teď jsem nasadil 5 automatů od buddha seeds bubble gum extra a 3 už jsem musel dát pryč kvůli zuženým stonkům které byly jakoby uschlé jen uprostřed. Dočetl jsem se že je to kvůli nejčastěji přelití.
Zdravim, prosim o radu.
Chci jet pouze kokos a s nim i hnojiva pro kokos, mozna michane s organickymi hnojivi. Prvni davam seminka vyklicit tak, ze je dam jeden den rano do vody, a druhej den rano do vatoveho vlhceneho ubrousku, necham 48h ve tme v uzavrene male nadobce kam vzdy davam 6 seminek (pokazde jedu 6 kytek na 600w) pak prendam do Jiffu (pouzivam kulate, hnede, ktere se po nasaknuti vodou nabobtnaj).
Muj plan na dalsi grow bude asi nasledovny:
¤ 50%Kokos (Canna CoCo profesional cca 400kc/50L)
¤ 30%Keramzit (Canna Aqua Clay cca 450kc/45L)
¤ 20%Perlit (Plagron Perlit cca 500kc/60L)
Vse spolu poradne promicham, na spodek dam cca 2-3cm keramzitu a zbytek nadrtimna mensi casti a pridam k celemu substratu a vmicham. Namicham si vodu (1.5L do pet, namicham si zde 2ml Rood stimulatoru, spolu s 4ml dvouslozkoveho hnojiva Perfekt Ph (Sensi) a zaleju kvetinace, kazdy podilem 1.5L na kvetinac(8L) se stejnou davkou hnojiv a pak necham odstat. Mezi tim si davam naklicit seminka ktere pak davam rovnou do 8l kvetinace, bez presazovani, klickem dolu...
Myslite si, ze bych mohl vyuzit lepsi postup, popripade lepsi podil slozek substrstu? Prosim aspon o nejake odpovedi. Dekuji
Zdravím.
Za barákem mi leží už přes rok hromada koňského hnoje.
Mám v plánu si nabrat pár pytlů a udělat si takový mix.
Pytel hnoje + 2 pytle zahradnickeho substratu +perlit a zamíchat. Tohle všechno opakovat několikrát a nakonec to vše nasypu do big bagu a necham to tam do jara a použiju to na outdoor. Myslíte že to bude vpohodě? Nebude to moc silne?
to Flusanec: Já bych tam toho dal míň,určitě ten substrát bude mít v sobě taky nějaký to hnojení,tak abys to nespálil...Je jednoduší dohnojit,než obráceně..
Btw-jeden taky offtopic, jak riesite stability rastliniek v substrate? Ja mam lightmix a je taky sypky ze aj min. ofuk rastlinky vykyvuje moc do stran...