Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na tej prvej fotke je vidno dole bielu bliznicku a aj ta druha fotka napoveda o samicke. Na tretej utvar = novy vyhonok
Go go girls
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
zdravim tak zase pridam aj ja foto to co je na rastlinke to obtrhavam lebo si myslim ze su to gule a ze rastlinka je hermac (opravte ma ak sa mylim) uz 4 dni je na kvete
Tak mě tak napadlo, čistě teoreticky, je možný aby samec ''smrděl'' víte jak to myslim, protože ta kytka co jsem tu ukazoval fakt začla hodně smrdět po skunku... Ale pořád mam tušení že to bude samec, kdyžtak napište jak je to s vůní u samce.
Peace
edit: Tak je to fakt holka, dnes jsem zpozoroval první zřetelný blizny.
Forever Loving GanJah!
Naposledy upravil ZelenaOlihen 25-11-2009 v 03:17 AM
to ZelenaOlihen:Hele samec muže smrdět uplně stejně jak samička ..Měl jsem odrudu Super Skunk..Samička i Samec stejně voněli..Takže usuzuji že samec muže mít skunkovou vůni
nikde sem se tady nedočetl jak předejdu tomu abych měl samce, ....
někde sem četl že se něak oddělávají semínka z tech kytek nebo co ..... jak to teda je prosím ??
Původní příspěvek od Zelwig732W16 tak trosku jsem doufal ze by to mohly byt v rane fazi ty zeleny cosi co tam jsou 2 na kazdym kvetu, ale asi mam proste smulu... este ji chvili necham
na chloupky je jeste brzo.. ty dva dzindziky jsou normalni vrcholky a ty dalsi dve kulicky jsou pohlavi.. akorat je jeste brzo, a navic tam je ztim jen jedna... zatim bych to podle tvaru te bobulky tipoval tak z 75% na samce, ale jistota to neni, nech to radsi jeste par dnu rust a uvidis