Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Laidback právěže pěstuji v hlíně "Plagron Growmix" .. Díry mám zhruba něco přez 40 L... možná to bude špatnou genetikou, protože u white russiana se to neoběvuje.. jenom u sweet toothu...
mozna to i prelivas... Aspon to tak vypada...
♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢
„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.
preletel som celý tento thread a som ešte zmätenejší, ako predtým. zaslúžim si K-, ale som už fakt zúfalý.
substrát: cca 50% zahradnický substrát na zelené rastliny, 25%perlit, 25% konské hnojky z obchodu. rastie to v 20L kýbloch s "oblázkovou" drenážov(okrem niektorych, ktore cakaju na presadenie, vid 2. foto). PH som si nie celkom istý.
slečny: blueberry z rezov.
neviem prečo, ale všetky slečny majú presne rovnakú zeminu a niektoré sú v pohode a niektoré dosť v nepohode... wtf?
neviem co som pokaslal, ale toto sa mi nikdy nestalo. z mojho tohtorocneho pestu by sa dala spravit encyklopedia, ze ako to nerobit
moj skromny odhad je nedostatok zinku. chcem nejaku confirmation od niekoho skusenejsieho
dik moc.
hey! christians! my god has hammer, your god was nailed to the cross. ANY QUESTIONS?!
Zdravím, taky tu mam jeden problem. ze by prehnojeno??? je to mozne ale zbytek kyket vzlada prisun hnojiv v poradku jen sensi skunk ulelal tohle. dekuji
Původní příspěvek od ThunderFuck! Zdravím, taky tu mam jeden problem. ze by prehnojeno??? je to mozne ale zbytek kyket vzlada prisun hnojiv v poradku jen sensi skunk ulelal tohle. dekuji
Ph? Ec? Substrát? Voda?
♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢
„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
zdravím, substrat je klasicky zahradnicky s perliten guanem popelem. ve stejnem substratu je 5 kytek dostali malou davku hnojiv guana vsechny v pohode az na whte rhina. ph ani ec zmerit bohuzel nemohu. nemam pristroj.
Původní příspěvek od ThunderFuck! zdravím, substrat je klasicky zahradnicky s perliten guanem popelem. ve stejnem substratu je 5 kytek dostali malou davku hnojiv guana vsechny v pohode az na whte rhina. ph ani ec zmerit bohuzel nemohu. nemam pristroj.
Původní příspěvek od ThunderFuck! zdravím, substrat je klasicky zahradnicky s perliten guanem popelem. ve stejnem substratu je 5 kytek dostali malou davku hnojiv guana vsechny v pohode az na whte rhina. ph ani ec zmerit bohuzel nemohu. nemam pristroj.
Ja nevím proč, ale připadá mi to jako moc vysoké PH :-D zase. A ten popel by tomu odpovídal - je hodně kyselý. Ale nevím jistě... Jinak možná nedostatek Ca. Nedava to logiku...
♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢
→→→→Leonardo da Vinci
Zdravim, prosim o radu, co se to objevuje na listech. Jde o spodni patra starsich listu. Substrat kokos, hnojiva Plagron Cocos A+B, GS. Zalivka 2x tydne podle schematu, cca. 40. den kvetu... pH? plisen? nejaky prvek?
Původní příspěvek od Mr. Kalfas Zdravim, prosim o radu, co se to objevuje na listech. Jde o spodni patra starsich listu. Substrat kokos, hnojiva Plagron Cocos A+B, GS. Zalivka 2x tydne podle schematu, cca. 40. den kvetu... pH? plisen? nejaky prvek?
zdar, řek bych lehce přehnojený..jestli jsou nalistech zoubky na čepelích "naježený" nahoru.
Zdar, na špičkách pár listů, se mi oběvili takové modré fleky.. můžete mi někdo říct,co by to mohlo být? (fotku nemám,protože,přes mobil to de špatně vidět a digital zatím nemám,tak snad se tu někdo najde,kdo má nebo měl podobný problém)
Chtěl jsem poprosit o radu, začínají se mi kroutit horní mladé a začínájící listy, aniž by měnili barvu. Naúřed to postihlo pouze jednu květinu nyní se to objevuje na dalších dvou.
Set up :
2 x 200w úsporky
plagron royalty mix
ph zalivky 6,2 - bez hnojiv
6.týden
jack herrer
blk widow
pakliže tomu nepřijdu na kloub, padnou všechny......
Původní příspěvek od jindrich29 Dnes jsem to ještě zalil hnojivem biobizz - bio-grow a postříkal vodou s přidaným peroxidem vodíku, ale dál už fakt nevím
A ten peroxid vodíku,je to dobrá volba? já osobně bych tohle teda nedal kytce..