Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja si velmy pochvalujem na pest. na stromoch, onedlho pripojim aj fotozee. Je to skor pestovanie hlavne preto na strome aby bola poda vhodna a na zemi by uroda bola znicina divinou.....
Původní příspěvek od orx173 ja som pestoval na strome dva roky, ale toto by ma nenapadlo ani za sto rokov, nedava to logiku co si spravil tomu stromu a este aj rastline hento nebude vyhovovat, proste blbost
souhlasím že to tý kytce nebude dělat dobrotu,třebas nekdy bude velký vítr a zláme ti ji.
a za druhý bych dodal,nepište už ty krytiky o tom vrcholku,furt se akorát opakujete,dve tři kritiky beru,ale zasírat mu tenhle trejd samýma opakujícímase kritikama je už docela blbí.
prej pokus o fim...jako sry, ale jeste chybi cedule: tudy k ganje...sorry, ale prijde mi, ze jakmile prijde mensi vetrik, tak tu kytku musis mit jako ukazatel vetru...pravej uhel, ne-li hur
Pokud toto dojedes, budes ode me mit K+...ne za grow, ale za skill to skryt
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Smrk roste rozhodně déle než např. člověk. Nebo ganja.
> Smrk roste rychle, je snadnym zdrojem dreva. Tudiz byl masivne vysazovan.
> Jak dlouho tedy trva prumerny rust takoveho smrku, jinymi slovy, kolik
> desitek
> let do budoucnosti musi ti panove hledet?
Smrk neni nijak extra rychlerostouci drevina. Podstatne rychleji roste treba topol. Stromy mohou rust do doby nez uhnijou, coz muzou byt stovky let. Z hlediska hospodareni v lesich je urcujici takzvane obmyti. To znamena zhruba vek ve kterem se ma stom porazit a vysadit novy. Je to urceno na zaklade prirustu. V principu to je tak, ze do obmyti je rentabilni strom nechat, pak uz z hlediska vynosu ne. Ale neni to dogma, ze by se reklo tenhle ma spravny vek a musi pryc. Zalezi na spouste veci. Obecne je obmyti treba u topolu 30 let, smrk 110-120 let a DB az 160 let. Zalezi na nadmorske vysce a slozeni drevin i na kalite pudy. Ale tohle je vec o ktere je napsano spousta knizek, takze tohle berte jenom jako nejzakladnejsi informace a vysvetleni.
Zdravíčko .. zdá se že jste mně přesvědčili k pěstování na stromech. Příští rok určitě pojedu stromy a samozřejmně zasadím i na zemi. Bude to paráda až mně vyroustou první rostlinky :-P.
LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>
Čest growerři, chci se zeptat kazdy tu něco řika furt něco jineho s tim kyblikem mužete si někdo dat prosimvas praci a nekreslit mi jak by to mnělo vypadat hlavně ten kyblik, zavlažovani ,hnojivo, pisek nebo hnuj a jeste jaka kytička je neidealnějši na pěstěni na stromě(ale aby to fungovalo a mneli ste to vyskoušeny)..... Děkuji fakt všem za odpovědi
Staline, nesmíš bejt línej... já tohle témě taky četl asi 4 hodiny, ale těch informací co si z toho odneseš stojí za to... btw. těch obrázků tu je hafo, stačí hledat...