Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jendou večer ve Scotlandu po takovim menšim ale zabíjejícim buku se kámík asi na 5 minut zasek do krajiny a pak z něho vylezla hláška: " Tady je to móc hustý........móc hustý mraky" Mazec
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
me pred chvili ohromne pobavila hlaska od cloveka, ktery si tady rika Mad Lion: "Vsimli jste si, ze svine nechrochta, ale rika Dobry den silnicni kontrola?" Je to z diskuze marihuana vs. novy silnicni zakon. Doufam, ze autorovi nevadí tahle citace
Mám kamaráda který vymýšlí nová slova pro nenadále situace. Zajímavý je že mám vždycky pocit že ta slova dané situace přesně vystihují. Kdysi po požití mléka na procházce lesem upadnul na zem a vzniklou situaci ohodnotil slovem "bogage". Od té doby se to slovo u nás používá celkem standardně... Později vytvořil vazbu nebezpečí úrazu (tvrdí že je to maďarsky) "Hatari bogage"
A když se dozvěděl že příslušníci mají/budou mít aparaturu na měření intoxikace marihuanou, vytvořil úžasnou kresbu jakéhosi přístroje s budíkem do kterého foukal zelený mužíček. Nad tím je nápis "máňometr". Možná to ještě má, kdyžtak později přihodím fotku...
Nevim, jestli to znate, lae u nas doma se rika: "Kdo spi jako by jedl."
Nikdo z kamaradu nechapal, tak jsem to vysvetlovala. Dneska s tim zase po brcku zacali a ja jim to chtela objasnit se slovy: "No proste, kdo ma hlad, jako by jedl, no.." .
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)