Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím.Má někdo zkušenost s ponecháním a odděleným pěstováním samce (zavřenej doma)a potom ručním opylením nejspíš štětečkem cca dvou samic venku na semínka a aby zůstal zbytek samic nedotčený?Musím mít v podstatě všechny samice pohromadě je to jedinej kout zahrady co není tak na očích.Nebo tu vyvolenou po nakvetení přesadit do květináče a nechat u samce v baráku na nějaký čas a po svatební noci dejme tomu 14 dní jí pak zas vykopnout ven,nechytnou to od ní i ty ostatní?Nebo jí po sexu osprchovat a až pak jí dát zpátky mezi kamarádky.Každopádně do nějaké varianty letos půjdu jen ještě nevím do jaké.Díky,jestli někdo má odzkoušené.
Zdravím, jedu první grow a prosím o kontrolu pohlaví. Zatím je to sedmý den na 12/12 a podle mě to ještě není poznat, ale možná někdo zkušenější už pozná. Díky
Čaute, pestujem prvý krát a vlastne som iba nahádzal do zeme dáke noname semená a čakám čo s toho bude. Na tejto jednej rastline sa mi začalo dačo ukazovať ale neviem rozoznať čo to bude. Ak mi vie niekto poradiť budem rád. Diky moc
Zdravím,
Francis: to jsou výhonky větví, když ji teď zastřihneš, tak ti toto výhonky vyrostou víc a budeš mít více vrcholů 😉
Rades11: brzo není, kytka je po cca 30 dnech pohlavně zralá a tím pádem může být již pohlaví znatelné. V případě nějakého stresu již může být květ v plném proudu 😉
Zdravím, poprvé jedu nějaký kytky ze semínek, jsou to všechno regulary a jak to roste tak to má takovej divnej stonek http://imgur.com/uRSkwnF . Vzdycky jsem mel rizky tak nevim jestli je to normální nebo jsou to samci. Díky za odpoved
Ahoj, mám malinkej dotaz. Jak je to s feminizovanými semínky ? Někde jsem četl že se nedají oplodnit samcem. Mám právě vysazeno ale nedaleko je pole technického konopí takže mít normální semínka tak vím že se oplodnění nevyhnu ale pokud je pravda že feminizované oplodnit nejdou tak bych měl být v suchu ? co je na tom prosím pravdy ? děkuji za odpověď.