Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To PARAPA: hele ja ty kresby znam jen jedna otazka delal si je ty??? jestli jo tak mam pocit ze bysi mel byt z Ostravy je tak? nebo se moje zkourena hlava plete?
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
To:Parapa no mam pocit ze ses z jedne zname crew ale necekal bych ze nejakeho takoveho cloveka najdu tady na G. CTF? zeby? mam v tom zmatek vyhul znas to jinak zdravi MKR
Ps: kdyz tak mrkni na predchozi stranku je to asi rok stary nevim tedka ale jinak nevim se sprejem moc zkusenosti nemam ale jinak cmaram si uz hooodne dlouho nevim nejak neni cas na legalek a ani nic moc financi ale myslim ze v dohlednu se stavim pro nejaky barvicky jinak fklidu pracicka ,,respekt" hi divim se ze stihas tolik veci pesteni zabere taky dost casu a malovani ani nemluvim do toho robota a jeste baba no tak to snad ani nespis ne? ja sem rad ze stiham robotu a babu
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
Máš pravdu! S časem to nejde dohromary...
nestíhám nic co bych chtěl naplno.
Takže si na další kolo stavím automatickou závlahu ať rostou holky sami. Stejně budu na potrhání! Aspoň vím že žiju :OD
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
....život naučil:-)
Přiznat slabost neni srabský,...srabský je vsázet na nerovný boj.....