Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a co takhle se pokusit půdu kolem kytek něčim zneutralizovat, zkusil bych vyhašený vápno nasypat kolem kytky v okruhu tak metr a pořádně prolejt vodou. Nevim jestli to pomůže, ale já bych to určitě udělal.
Kluci, kouknete do threadu v Nemocech, jmenuje se nejak- Co muze byt toto? A resily to tam, ja mam taky skvrny, nejaka porucha vyzivy, ale na kytce, co ji to slo odspoda, prostredkem nahoru, na velkych listech, pak i na malych, ted uz se to nerozlejza. Nicim sem nelecil.
Původní příspěvek od Celller Kluci, kouknete do threadu v Nemocech, jmenuje se nejak- Co muze byt toto? A resily to tam, ja mam taky skvrny, nejaka porucha vyzivy, ale na kytce, co ji to slo odspoda, prostredkem nahoru, na velkych listech, pak i na malych, ted uz se to nerozlejza. Nicim sem nelecil.
přesně... nejdriv velky listy, odspoda nahora a zevnitr... a taky uz se to moc nerozsiruje...
Zdar a sílu vám všem. Dlouho jsem se tu neobjevil, ale teď přišla věc se kterou si nevíme rady. Jde o modely WW, POG, HC, PM. Substrát je klasika na pelargonie v mixu s domácím kompostem a původní půdou. Hnojky jsou od AH, ale s hnojením to nijak nepřeháníme, spíš naopak. Květiny až do minulého týdne rostly bez problému, ale teď začaly žloutnout vrchní listy a místy jsou mrtvé zcela. Na plíseň to nevypadá, alespoň ne na takové co znám, s listovou jsem se zatím nesetkal. Pokud by dokázal někdo poradit, nebo měl třeba i obdobný problém a povedlo se mu jej vyřešit, byli bychom rádi za jakýkoli poznatek. Chlapi a děvčata díky za pomoc - Wokap
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Nazdar bubiku, ano, u některých jsou i hnědý fleky
A ještě poslední fotka. Bubiku, jak o tom píšeš, tak to vypadá, že jsi se s tím už setkal... Nevim, jestli mě to má těšit :/
Něco podobnýho jsem viděl ale napadají mě dvě věci.
viděl jsem něco podobnýho na poli technickýho konopí, rok, dva po sklizni. Stříkali to co se vysemenilo a vyrostlo. Vždy takhle od středu zežloutly, pak se zkroutily a uvadly.
Snad to nebude tvuj případ, protože vidim že kyti pořád roste.
No a pak by to mohla být CHLORÓZA
Příznaky.
Chloróza se projevuje především na listech, řidčeji na výhonech poruchou tvorby listové zeleně. Symptomy se objevují nejčastěji na nejmladších listech. Listové čepele žloutnou mezi nervaturou listu a bezprostřední okolí nervů zůstává nejdéle zelené. Později dochází k celkovému zežloutnutí listu, jeho zasychání a k opadu.
Celý článek zde: