Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej borci, a co takhle nejakej punk s lidskou tváří? třeba Vypsaná fixa, Volant, Totální nasazení nebo N.V.Ú. a uplně nejlíp se zaplavim na anglickejch Levellers -> totální krása..., jak se nahoře psalo že travka je spojena s Hip*-hopem, tak si myslim že je dost spojena i punkem!
HIP-HOP neni nuda je to vec ve ktery muzes rict svuj nazor kde ho muzes vztvorit a pak prosadi.Jasne ze drumec a Veskera el. hudba je dobra ,ale HIP-HOP je nej.Ja osobne si myslim ze Polaci to kulej moc huste a jsou daleko pred nama ve vyvoji.Mame co dohanet sice tady jsou kapelky jako SYNDRoM SNOP(gipsy,smog atd.) ale fert to neni ono.
ja teda osobne posloucham co se mi libi a uz nechci patrit do naky takovy skupiny co si nejak rikaj....sem proste ja a uz nejedu HIP HOP jedine si poslechnu Syndromy jak tady typek pise .......
Nic proti hoperům, ale HIP-HOP mi přijde úplně naivní. Furt jenom repujete o tom, jaký je konzum sračka a podobně a přitom dojednoho nosíte adidasky, ty dvacetikilové řetězy a gatě, jakokdyby ste si do nich nasrali. Proti HHopu jako hudbě vůbec nic nemám, ale ta kultura a všechno kolem toho mi příjde takové příliš jednoduché a naivní....
Poslední dobou se mi docela zalíbilo Banco de Gaia album You are here - zajímavá world muzik chilloutem prolínaná, sem tam dubovětechnogení
Taky se mi dostala do ruk diskografie zion train takže poslouchat je co...
No a sem tam aj nakou tu latinku ...Ibrahim Ferrer, Carlos Numez, Santanu...
Jo a samozřejmě nějaké to reggae - docela dost bobise marleje , FFK, EeK a mouse... i to ska...
HIHI co řikáte na nový album vypsaný fiXy????
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )