Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Roman: Tak co děláš ty máslíčko, lehce roztíratelné?
Já: wylepšuji swoji recepturu,abych byl ještě krémowější
Roman: Tak hladší,bez hrudek a hlawně nežlukni
přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...
Stojime a cakame na dalsich kamosov a po chvile ticha kamarat zapoti:
Neska som si tak fajne vyhonil kokot... A povedal to s takym nadsenim este k tomu..
kámoš procházel půlnočním ghetem na hlavním nádraží a protože už byl moc (a navíc je to provokatér), tak tam mezi ty smažky zahlásil: "Nemáte nějaký drogy?"
A jistý oto (občan trvale opálený) mu odpověděl: "To teda nemám, ale řeknu ti co mám... Mám velkýho černýho čůr*ka."
Teď jsem si ještě vzpoměl na výhružku co jsem o výkendu slyšel od jednoho přehnaně nacionalistického opilého hosta restauračního zařízení. Snažil se nás porazit ve fotbálku ale zjevně mu to nešlo. Chtěl proto motivovat svého spoluhráče jistým slibem. Slabší povahy a dámy ať dál nečtou:
Chytej ty čůráku nebo ti vomrdám prdel až ti poteče krev z očí.
Je vhodné dodat, že odemě dostávali góly ze zadu, čili to byla spíše jeho chyba a né chyba obrany.