Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojky dobrá práce
měl jsi problem s vlchkosti a následně s plisní?
nejsou palice moc řídké když je tam toho tolik?
okouknul bych i kořeny až se ti to povede vyndat
Vlhkost jsem nemeril, nic se po zhasnuti nerosilo, takze nebyl duvod.
Vzhledem k velikosti je budu po manikure jeste rozstrihavat na jednotlive palice, pak uvidim jestli tam neco nebuji, zvenku neni videt nic. Apropo jsou to vylozene sutry, tedy vsude tam kde naprimo svitila vybojka. Vyjimkou je pouze krak vlevo hned vepredu, je z uhlu a vylozene siroky, tak palice v rohu nic moc, ze strany od vybojky to jde. Ostatni jsou bez vady, pujde to videt az je vytahnu.
Na koreny jsem zvedavy taky, hlavne jak se na nich podepsala neuspesna Bloombastikova kura ) , s temahle kytkama jsem se doted ani nepokousel zvedat vrchni dekl abych se podival.
Toz slibene fotky jednotlivych kytek po vytazeni, pridavat je budu postupne po ostrihani a rozstrihani predchozi kytky.
Jako meritko pouzivam 2l flasku od Kofoly.
Jedina nestipana. Pozdeji uvidite, ze stipat PP se oplati, i kdyz tahle kytka nemela uplne idealni svetelne podminky, byla z uhlu obou vybojek, ale myslim ze to docela stacilo, co rikate )
Tezka zavist KCB to sou fakt nadherny ta petka tam vypada jak chudej pribuznej. Tady bude tip na G tezka strelba od pasu. Ale vypada to krutoprisne tak ja tipuju 1.1kg
Stipana kytka, FIMka se povedla, mam dojem ze bude asi nejvynosnejsi )))
Tady jsou palice opravdu jako sutry do vzdalenosti +- 60 cm, pak tvrdost klesa.
Delka souvislych palic na vrcholech 90-100 cm.