Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
posílám jak mám velké kytky a co mi dělaji.
č.1 velikost kytek - asi mám malé květináče,
zastřihnul jsem je, ačkoliv je to AF.
č.2 je tohle už květ? Začala fáze květu?
myslíte že to je v pořádku? Kvete potom ty kytička ještě do výšky?
Tak jsem taky dneska objevil jednu kytku nakvetlou - coz se me zda celkem dost brzy. Po ranu je ovsem kytka v totalnim stinu, odpoledne uz ale na ni sviti primy svetlo, takze tady je asi ten duvod.
Ostatni kytky ze stejnych seminek jeste nekvetou, dostavaji totiz mnohem vice svetla...Tak bude alespon predcasna uroda.
Zdar pěstitelé,
taky mám dotaz k nakvétání. NoName, Stáří 71 dní, od 30 dne ve skleníku, zaštípl jsem před 16 dny a kytky mají teď od zákroku dvojnásobnou velikost. Samčí předkvěty se objevili cca 50den na první a páté kytce. Dnes (30.6.) se na 3 kytce objevili všude pestíky, není to trochu brzo? Je uprostřed, rozestupy kytek jsou cca 50cm. Napadlo mě že má nejmíň světla, ale z kytek je nejvyšší (140-150cm). Chápu správně, že jak proces kvetení začne, už se do vegáče kytka nevrací (ikdyž ještě povyroste)?
Původní příspěvek od yogabear Zdar pěstitelé,
taky mám dotaz k nakvétání. NoName, Stáří 71 dní, od 30 dne ve skleníku, zaštípl jsem před 16 dny a kytky mají teď od zákroku dvojnásobnou velikost. Samčí předkvěty se objevili cca 50den na první a páté kytce. Dnes (30.6.) se na 3 kytce objevili všude pestíky, není to trochu brzo? Je uprostřed, rozestupy kytek jsou cca 50cm. Napadlo mě že má nejmíň světla, ale z kytek je nejvyšší (140-150cm). Chápu správně, že jak proces kvetení začne, už se do vegáče kytka nevrací (ikdyž ještě povyroste)?
Hele, já mám stejný problém s Frisian Dew. Uvidím za týden jestli se rozjede tak ho začnu hnojit na květ co s tím jinak udělám... má asi metr a chce do květu.. taky se mi to nelíbí a taky nevím co s tím. Světla má dostatek. Jinak by se mi přepli i ty ostatní dvě
Hele, já mám stejný problém s Frisian Dew. Uvidím za týden jestli se rozjede tak ho začnu hnojit na květ co s tím jinak udělám... má asi metr a chce do květu.. taky se mi to nelíbí a taky nevím co s tím. Světla má dostatek. Jinak by se mi přepli i ty ostatní dvě
U tebe jsou to jen preflowers, tzn. že je pohlavně dospělá a jde poznat pohlaví rostliny.
Buď v klidu zatím to nekvete 😉
Mám dvě fast odrůdy ze semen, který mají v techničáku dokvět třetí týden v září. Jedna je sativa, druhá indika - obě taktéž ruderalis. To, že mám dvě genetiky nyní shledávám jako velkou výhodu. Ta sativa je nejspíš daleko víc citlivější na nedostatek světla, takže náznaky nakvétání už pomalou jsou, ale ta indika, ta si jede dál tu svoji a žene to pěkně nahoru a do stran. Původně jsem chtěl jen tu sativu, kterou už jsem měl minulá léta, ale na druhou stranu bez riskování se nikam neposunete.
Ahoj, při porcování sušiny na paličky mi vypadlo semínko. Při prohledávání zbylých květů jsem našel ještě další 2 prasklé pupeny, kytku jsem sklízel okolo 10.10., zažila 2 přízemní mrazíky (cca -1°C) na přelomu září a začátek října. Myslíte, že semínka se objevili díky stresíku, nebo odněkud přilítnul pyl? Kytka byla řízek ze skleníkový samičky, zasazeno venku. Netuším, že by někdo v okolí pěstoval.