Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
petr616
zdravim ještě jednou, nechci do diskuze zbytečnyma otazkama ale raději se pořadně poradim s někym kdo ma už s timto zkušenosti aliexpress je e-shop ne bazoš? a jak si spravně vytypuješ od koho koupit aby jsi nezaplatil převodem a nestalo se že nic nepřijde,mužeš mi dat nějakou radu?
Jo a ještě, ty tady ten flowermate V5.0 chvališ, ja jsem o něm taky slyšel same dobre věci, že žhavi do 180°C ale i těch 190°C je v pohodě, rozhodně lepši než ten o stupen novějši vapik kterrej začina na 195 a konči na 215°C
Novej vapormax je uplne k nicemu, naco sou ti 3 stupne teploty ? staci 190 na ganju uplne luxusne, nerikam ze to je best vapac, ale za cenu kolem 55USD s postou, dyt na aliexpressu je jejich jak maku, co vymymslite hosi...
petr616
jsem rozhodnutej obědnat vapomax V5.0 už jsem ho i zkoušel a zda se mi hodně dobrej oproti jinejm vapíkům ve stejné cenové relaci. jen mě zajima jak je to s tim poštovnym, to je jako za stejnou cenu jako když obědnavaš v čr? a když platiš předem, je ten aliexpress solidni e-shop? vybral jsi si s nabijenim na naše zasuvky? nebo jsi musel koupit redukci?
divej tam to funguje takhle, zaplatis kartou, aliexpress obdrzi penize, posle ti mail, kdy mas asi 2 mesice na to potvrdit ze ti doslo to co sis objednal, je to funkcni, atd a po tom co jim poslel tenhle report oni preposlou tvoje penize prodejci kde sis to objednal, mas 3 pokusy na vraceniu penez, kdyby ti nekdi poslal neco jinyho nez co bylo na obrazku, v popisu, atd... postovne je free shipping, cili zadarmo, nechapu jak to delaj, ale postacka me to donesla az ke dverim. jediny co by molho byt za komlikaci je CLO, to se vymeruje u zasilek mimo EU u balicku nad 20USD pokud me pamet neklame, me to prislo z roterdamu kde maj sklad v evrope aby to netrvalo z ciny u nekteryho zbozi tak dlouho, tak snad to tak bude standartne... ale treba u telefonu, kterej sel taky z roterdamu me clo vymezili...
no co sme objednaval z ciny ruzny veci, tak nabijecka prisla jak kdy, ted u vapace i telefonu nastesti EU standart, myslim ze v tom snad nebude problem, kdyztak se prodavaj redukce...tezko rict...
Tezko rict, to nepoznas, z ciny to trva o neco dyl, ale je to porad zadarmo a snad bez cla...zalezi asi kdo u toho rengenu sedi atd...stejne ti nezbyde nic jinyho nez to zkusit, levnejsi ho nikde nesezenes.
Já osobně měl vapiky už tři (řešil jsem to kuli dych. Potizim) a ani jeden se špeku nevyrovná, vulkán jsem nezkoušel, ale mozna si dát Joše a pak na chuť prda z vápníku.. Za mě vyhozené peníze Páč už jsem tak zvyklej na ten shit z jontu že mě vapo prostě nezhuluje.. Ale na poličce to je hezká hračka..
No tak je pravda ze ucinek/spotreba je urcite lepsi umotat nebo nabit sklo, ale ty jak kdyz se podivam na novy sklo po 3-4 zahuleni, tak je me spatne pri predstave co za ty roky v tech plicich musi byt z toho za krasu, proto vapik...jinak to zadne benefity urcite nema, krome teda chuti, to je uplne jinej level nez kdyz to zku*vi ten hnus ze spalovani ;-)