Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pak sem taky setnul celej foliák...tam se taky urodilo pár pěknejch samiček...průměrná vejška rostlin od 50 do 100cm ale byly i 3 kusy cca15-20cm celkově spokojenost(je znát rozdíl v pěstování na začátku roku a v půlce)
Taky mam nový přírůstky a to od Budhy (Deimos) a tímto děkuji časopisu Legalizace!!! a pak sem se plácnul přes kapsu a pořídil AutoMazara od DP 7ks a těm neděkuju páč by to mohli mít levnější...zejtra budu pokračovat s info o NL a tam bude taky na co koukat!!!zatim D.
Zdravim a mám otázku nekde jsem slišel že autoflower když je malá
kytička tak nemá ráda přímé sluničko a timpadem pomalu roste.
jaký na to mas nazor.zítra dodám foto.díky
To Blade66...muj názor je ten že je to pravda...na přímem slunci rostou kytky podstatně pomaleji než když je pod mrakem je teplo a vysoká vzdušná vlhkost ale to neplatí jen pro AF ale pro všechny kytky ve vegetativní fázy...
Zdar Groweři
Tak to tady nějak musim za minulej rok dokončit...mam fotky jen automazara protože mi žena fotky deimose zase smazla tak bohužel jen ten mazar...
2kytky jedne větší jedna menší...ta větší měla cca 60 cm...výnos nebyl velkej ale je to kvalitní kouření takže doporučuju...letos je dam dřív a věřim že i výnos bude lepší a taky je dam do volný země...
1kytka Deimose s časopisu legalizace...hodně povedená genetika...velkej výnos a kvalitní kouření...jestli si to dobře pamatuju tak byla ve 40litrovém kýblu měřila cca 120cm a dala cca 170g sucheho matroše...no prostě parádička a mužu doporučit i nezkušenejm pěstitelum páč ji měl i soused a ten o konopí moc neví a měl jí uplně stejnou jak já
for marty55:děkuju za pochvalu kolego jjoo NL byl dobrej měl sem 2 jeden menší s kratši dobou květu a jeden větší s delší dobou květu...ve finále byli oba stejný akorát ten větší byl hutnější a bylo ho víc cca 170cm a suchejch palic dal řes 200g...dozrával cca 110 až 120 dní(respektive od zasetí semena)...kvalitní kouření s velkejma šiškama a citronovou chutí
Zdar Grouweři
Tak už sem taky zasel semeno a to Northern Light od RQS z min.roku(zustalo mi jedno semeno)...usoudil sem že by to mohlo dopadnout dobře a to kvůli delší době od zasetí po sklizeň...pak sem taky dal pár semen Auto11 a to kvůli samců které potřebuju na pyl abych mohl letos něco zkřížit tak snad se to povede všechno je ve skleníku a fota dodam co nejdřív...D
Zdarec všem tak sem se dneska rozhodnul zasázet taky nějaký automaty něco pujde do skleníku něco ven do foliáku...jinak holky zatim dostávaj kořeňák a růsťák v jednom od Cash Crop 1ml na 1l vody...jo a ještě preventivní postřik Canna Cure
mam připraveno
Mazaro Auto:Natural seeds 3ks
Deimos :Buddha seeds 2ks
Magnum :Buddha seeds 2ks
Auto Wappa:Paradise seeds 1ks
Cream Caramel Auto:Fair seeds 1ks
Pineapple Express Auto :Barney Farms 1ks
Auto Mazar : Dutch Passion 3ks
Big Devil 2 :Sweet seeds 3ks
Pandora : Paradise seeds 1ks
Royal Bluematic :Royal Queen seeds 2ks
Zdar Grouweři
V pátek sem se byl podívat na kytky a zatím všechno jede jak má...NL je v 28 dni růstu má 53cm a zatím nekvete...Auto11 5 semen 5 samců=hodně pylu a potunil sem foliják netkanou látkou(sralo mě že kytky byly furt zasraný od bahna)
PS:když by někdo chtěl znát můj tajnej substrát v kterém si lebedí NL tak je to substrát z Kauflandu 20l za 29kč podotýkám v AKCI za 29kč :-) :-) :-)