Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
semínka od Bubika
sklizena ke konci září
palice chutnaj sladce ovocně, hutněji a zemitě...kvalitou i kvantitou víc než dobrý...výbornej kříženec na out
dva kořeni v sobě
hnojky Plagron Grow, Bloom, Phytak, konec final..
výnos ze dvou řezů celkem 1008g suchýho..
ovocná chuť i vůně, dostane každýho na kolena z bongu jsi po prcku death!!
ta spodní šíša ne ta fiala
durban
semínko od kámoše - neznámý původ---víc do sativy , mín skunkový geny - dobrej fenotip ... a hlavně je to gurmánský hulení - chutově je to ovocný ... nevim jak co...je to lahoda - ještě jiný než durban poison co znám.. tohle pheno dokvetlo na konci října ...
orosenost výborná, síla to je velká (jedno sklo stačí at tě můra netlačí )...high se drží příjemně dlouho (cca 2-3h)
tenhle nebyl nějak moc opečovávanej ani ne na moc dobrym fleku (slunce) a přesto supa dupa trupa
Balkon
-vychodni strana
-zasazeno zac. prazdnin
-nasazeni kvetu koncem srpna
-sklizen pol. rijna
-zastrizeno jednou mozna dvakrat a priste ji dam uz klid, takhle jsem se pripravil o peknej vanocni stromek s centralem.
Stavba rostliny celkove robustni s dobrym vetvenim, zadny zdravotni problemy se neobjevily ,ale je to balkon tak to neni moc objektivni....
Vune typicka berry ,lesni smes ,jahodova, na konci kvetu uz takovej jahodovej rum.
Chut: nic moc ,ale neskrabe - cim dele zrajou v pixle ,tak mi prijdou o trochu jemnejsi ,ale nevim jestli to neni moje tolerance davam to taky trochu za vinu pocasi. ktery mi znemoznilo poradnej proplach.
Balkon
-vychodni strana
-rizek zasazen 2. tyden v cervenci
-nasazeni kvetu konec srpna
-sklizen koncem rijna
OB nezklamal ,i kdyz byl rizek docela starej a zdrevnatelej, tak paradne vyjel az jsem usoudil ,ze ho radsi zastrihnu aby neprerost a vytvoril ker, coz se ukazalo jako chyba, priste ho necham volne rust ma krasnou stavbu s dlouhym centralem.
Konzistence: Palice jsou mensi ,ale pekne prorstly a obsypany, zatim asi nejlepsi co jsem u me na vychode vypestoval.
Vune: takova klasicka citronovka z pomerancovnika
Chut: vyrazna, trochu skrabe , ale opet nebyl proveden dostatecnej flushing
Zkourenost: kvalitni silny high , tento rocnik nejlepsi co jsem jel
are we criminals? no, we are enjoying a peacefull life together, and with the plant we grow for our personal joy and mental health... we have a normal everyday with wifes, kids, jobs, houses, cars etc... we are active and tax paying citizens with a botanical hobby... we are creative and interested, and we like to smoke a joint once in a while to relax and get new ideas... criminals? NO?
Ola amgos..
Rad sa pripojim k teme..
Tento rok zatial najviac zaujal zralok..
wyskytli sa dwe rozne phena na dwoch flekoch.
Prwy (foto1 a 5)bol really great-asi 2.5m..znacne korenista vona aj chut.pomerne twrde sisky.high pomerne rychly nastup a prvu hodku naozaj intense..swoj ziwot prezil w hline ktora bola na jar obohatena odlezanym hnojom,lebo sak par rokow sa tam uz produkuje..neskor alga grow a bloom.sadenica isla von na konci maja.kwet zacal okolo 20 augusta.a pod noz isiel 8 oktober..vynos vyborny,plesen ziadna.posledne tri tyzde sa krasne wyfarbil..
Druhy kus na druhom fleku mal okolo1.8m s wyrazne twrdsymi a wacsimi siskami.tento nema taku oslniwu korenistu chut, wiac zemita ale silou welmi podobny.hnojeny rownako, sadeny rownako, skoseny o tyzden neskor.
hodnotil by som ho tak 8/10..vyborna wolba za tu cenu.aj ked GHS nema moc dobru povest wdaka money make approachu..
herb..it's just a plant.
it's a healin of a nation..fe real
wisdom comes with xperience rayt? so keep it green...
are we criminals? no, we are enjoying a peacefull life together, and with the plant we grow for our personal joy and mental health... we have a normal everyday with wifes, kids, jobs, houses, cars etc... we are active and tax paying citizens with a botanical hobby... we are creative and interested, and we like to smoke a joint once in a while to relax and get new ideas... criminals? NO?
Jedná se o dva klony WHITE RUSSIAN (díky Tery), prdnutý rovnou do hlíny. V průběhu celého růstu nebyly použity žádné chemické hnojiva,
až na konci květu jsem pošéfil bloom booster ..
- v květináči o objemu 25 l
- menší keřík zaštipovaný a ohýbaný.
- jihovýchodní strana
- zemina Plagron
- hnojiva taky Plagron
- tmavé široké listy
- masivní květ
- trochu plísně v největších hlavách
- chutˇ a vůně převážně citrónová
- výnos cca.50g
- účinek tak akorát
- větší vliv indiky
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Výsadba přelom květen - červen. Sklizeň - polovina října.
Klíčivost 100%, jestli pamatuji dobře tak bylo nakonec 5 samičích rostlin.
Měl jsem 2 různé phenotypy. 3x spíše indika a 2x čistě nečistou sativu. Rostlina celkově má ráda hodně prostoru a opravdu hodně živin. Už od semene se má čile k světu a od samého začátku, se rázně dere nahoru. Palice potřebují dost času, ale pokud jim ho dopřejete tak vás odmění palicemi jako kámen s krásnou vůní a ještě lepším kouřem.
Rostliny spíše indica měli palice více listnaté a ve finále i né tolik tvrdé, zato ta vůně a účinek to je to co vás posadí na prdel. Zaručeně.
Sativa měla palice jak beton, neskutečně osypané. Něčekal jsem že toto lze vypěstovat outdoor v našich podmínkách. High je opravdu příjemné až omamné. Navíc Vás nahoře podrží překvapivě dlouho! Výnos cca. 400g z 3m rostliny.
Nic těžkého k pěstování a za cenu F1 semen dostanete opravdu dobrou kvalitu. Doporučuji a kdo nevěří je zván na osobní smokereport.
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Deep Chunk x (Eroc x Danish Passion [F2]) (Zen seeds)
střední čechy
hnojeno jen jednou někdy na konci května
sklizeň - přelom září/říjen
naprosto úžasná kytka je to jeden z enjlepších out modelů co jem kdy jel a rozhodně ještě pojedu
voní hodně těžce zemitě ale jakoby s příchutí pomerančů a petroleje
palice tvrdý jak kameny, vůně se skvěle přenáší do chuti a účinky jsou pro většinu konzumentů zdrcující
Power Plant (F1 od DP)
- balkón, střední čechy
- hnojky - plagron terra grow a bloom
- sklizeň - konec října
velice pěkná odrůda, dozrává sice později, ale plíseň nebyla žádna tak nevadí paličky spíš listnatější a poměrně hodně pocukrované
stav byl hodně do sativy taková pohodička mezi lidi, ale uměl i pořádně sejmout
Ak-47 řez od Hodináře-díky chlape!
-balkon
-zemina:zahradnický substrát s perlitem
-hnojeno AH
-sazeno v půli června,sklizeno začátkem října(tuším)
-chuť jemná,nasládlá,stávek up
Ještě jsem měl od Hodináře Hash Plant,ale nějak se mi domotaly fotky