Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mel bych jednu otazku, mam indoor, 70W sodik, vylezly vsechny kytky, ale ej tay jeden problem, po zhruba 10dnech maji kdyticky asi 8cm, a jenom 3 patra, a to ani nejsou patra, to je proste listek, a jednou dal, nevite cim to muze byt?
To Antymo:
A jak máš daleko tu výbojku??Myslím,že mám (zatím)!! zářivku nežli tam půjde sodíček asi tak 5 cm od vrcholku a jede to pěkně,zkus víc vlhkosti,hm?
Smějte se na lidi okolo,uvidíte vrátí Vám to.Budou blbě koukat!!!
A nebo néé???
Úsměv stojí méně než elektřina a dává více světla!! A.J.C
(jenže zkuste se na ňu usmívati 18 hodinek)To chce kamarády
Původní příspěvek od Papaíto To Antymo:
A jak máš daleko tu výbojku??Myslím,že mám (zatím)!! zářivku nežli tam půjde sodíček asi tak 5 cm od vrcholku a jede to pěkně,zkus víc vlhkosti,hm?
Vlhkosti to nebylo, byly to proste strasne semena, ty nonamy jsem hodil do hliny, ne vylezly ven, tak to trvalo asi 4 dny, rostli stylem 5 com stonek, patro(ve forme jednoho vysuseneho listku) a dalsich 5 cm, potom se sekli uplne. Ty orange jsem zasadil, druhy den rano uz lezl ven, ten den vecer vylezl asi pul cm nad zem a zacal tvorit prvni patro
hele lidi nechtelo se mi hledat thread se svicenim tak se chci zeptatco treba xenony do auta a nebo v nasem tescu je slava na 500w Halogen za 120kc je to takova ta jak kdyz projdete tak se rozviti ta by mohla bej taky dobra narvat si ztri do skrine??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
takze je lepsi nez halogen sporivka philips 20w a treba dve nez jednu halogenku a aco ty XENONY z atua
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
xenony fuckt neviem, ale pod halogenom ti nic poriadne nevyrastie. uz sa to tu urcite riesilo a skusal to aj kamos asi 3 roky dozadu a iba sa sklamal. na predpestovanie usporku, na kvet sodik.
inak skusam zistit pohlavie pod 20w usporkou tiez phillipskou, svieti dost do cervena
do cervena je dobre ne ja ted shanim druhou philipsku 20w ale radsi bych 26w ale to neni tak moc velyky rozdil
-------------
jak dlouho nechavas ty predpestovat na out? jak tou sporivkou poznas samicky?
-------------
Mam opet mensi problemek, zasadil jsem orangebudy, za asi tři dny kiticka udelala prvni patro, klasika 4 listky a ted stoji, stoji uz dva dny a ani se nezvetsila, proste nic, to asi neni normalni, zvlast, kdyz mi to udelaly dve kytky
2: ondrejblesk
dal som do krabice z lampy (rozmery cca 17x17x50) jednu 20w usporku a dal som to na 12/12. zatial som zistil ze jeden NLxSH je samec a ice a jedna misty este neukazali ale asi tiez samci, dufam ze sa ale mylim.
ako spoznam samicky? podla blizniciek a samcov podla guliciek ktore robia na mieste kde vychadza list od stonky. tam ked sa ti robia gulicky tak to su samcie kvety. niekde to tu je dobre vyfotene, myslim ze vo FAQu ale pohladaj
Antymo : asi to je problem protoze me to udelali asi v 10dnu asi tak na 10dnu se uplne zastavili rusta ale pak naprosto extra to bombili dal a hlavne do sirky
pildo :ja mam ted dve kytky sic na in ale prec a ta jedna mi roste pekne pohlavi neukazala a le ta druha uplne na vrcholku udelala bobulky a pod listam mi dela bobulky ze kterejch vychazi nejaka jakoby ticinka mylim ze je to pestik co to teda je??? jo a ve faq sem to nasel ale mocmi to nepomohlo
-------------
ak sa ti robia gulicky tak to pravdepodobne bude samec. co je pestik? ak ti z toho ide take biele vlakno tak by to mala byt samica.
skusim zajtra spravit fotku toho samca a ak nahodou bude niaka samica tak poslem aj tu. ale bude to slaba kvalita.