Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestli chcete obrazek k nicku musi bejt 50x50 takze si dejte na google.cz/obrazky/ a napiste tam avart pod obrazkama je rozliseni prave tech 50x50 nebo jiny ty co sou niz nez 50x50 a liby se vam si stahnete a nemusite nic upravovat pokud si tam nechcete dat pr fotku:kytky nebo svoji fotu.Ja sem to prave ted udelal pres ten google a fotecku sem si tam vybral podle me slusnou
Asi mna tu porazí.Neviem kde je chyba,čo robím zle?Už dobré dve hodky sa snažím dat k nicku avatara stále dookola mi to ukazuje,že nemože nájst adresu na obrázok.Avatar je 5O na 50,ale ani tak to nejde.Može mi niekto prosííím poradit?
Původní příspěvek od Sony Asi mna tu porazí.Neviem kde je chyba,čo robím zle?Už dobré dve hodky sa snažím dat k nicku avatara stále dookola mi to ukazuje,že nemože nájst adresu na obrázok.Avatar je 5O na 50,ale ani tak to nejde.Može mi niekto prosííím poradit?
stáhni si obrázek.. v malování si dej pixeli 50 x 50 obrázek si uložíš a pak tu na groweru si najdeš ten obrázek a dáš uložit nic těžkého a složitého
No hurááááá Já som to stahovala napriamo,z roznych stránok.A problém bol v tom , že si to najskor musím stiahnut dakde do svojho počítača a až odtial na stránky Groweru A moja Elfka už je na svojom mieste.
Najskor som nevedel kde hladať ten "Moj Grower" ale našiel som to keď ma napadlo kliknúť na položku "Soukromé Vzkazy" ktorá je napravo hore. Potom nastavenie a dole je Avatar,tam už to každý zvládne.
Obrázok som si stiahol hneď som som si našiel cez google obrázky,orezal som ho v malovaní a zmenšil v "Office picture manager". Hádam to tiež niekomu pomože a trebárz mi dá aj K+ :-)
Pestu zdar