Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja sem jednou sel s kamosema do lesa a tak sbirame a sbirame a sbirame a zereme a zereme a zereme A FURT NIC!!!
A najednou sem videl za stromem trpaslika
presne takovej jaky se prodavaj u silnice.
A najednou se mi ten zmr... zacal SMÁT.Fak nekecam normalne se mi smal tak sem ho hajzla nakop A VON NAJEDNOU ZMIZEL a UZ SE NEUKAZAL!!!!!SRÁÁÁč jeden
a pak uz si z toho dne víííc nepamatuju
ALE byl to mazec
Ja som mal raz huste haluze na ruliku...
Raz vecer som dal vyvar z ruliku, a okrem hroznych suchot som nemal moc haluze, az na to, ze som sa citil ako vyhuleny...
Az tu znenazdajky som zacal na ceste nachadzat rozne predmety ako struhatko, zeleneho pavuka, a ked som sa ich snazil zdvihnut, taq vzdy zmizli, neskor som siel obist kaluz, ktora sa mi pred ocami odparila, potom som v strede cesty uvidel vykracovat si kohuta so sliepkov co ma dost vyhaluzilo, pretoze ked som sa k nim priblizil taq proste vcucli do asfaltu a viac ich nebolo...
potom som sa radsej vybral domov, kym som este stal vpohode na nohach, a ked som prisiel ku domu, zistil som, ze mi nepasuje klucik do branicky... skusal som to a marne, pretoze som nist do vzdialenosti 1 nevidel (u ruliku sa to stava); ked som tam taq stal a smutne cumel do branicky, prisiel ku mne nejaky dedko (o 2 rano ?!?) a povedal mi, nex tu branicku preskocim, ked mi tam nepasuje klucik. Taq som to na 2. pokus uspesne preskocil, otocim sa a dedka nikde...
este stastie, ze som trafil potom klucik do dierky na vchodovych dverach, a s rulikom uz viac nexcem mat nist spolocne, lebo kamos co to so mnou testoval, skoncil na JISke ...
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
2 moswa: viem, ale ta myslienka mi prisla taka zabavna. "bojim sa, tak si dam papier"
2 tgm.master: noo, takto. ja som bol s kamosmi na tripe, a sli sme nasu trasu, s ktorou sme mali dovtedy iba najlepsie skusenosti. proste sme vedeli, ze 'tato cesta vedie okolo hviezd'. ale ked sme tade sli naposledy, bola nejaka divna atmosfera, obcas sme mali pocit akoby okolo nieco cihalo. tak sme boli taki trosku taki vystihovani .. ale na papieri staci trosku, ze
.. stali sme na kraji lesa, bola tmava tajomna chladna noc. cez mraky obcas vykukol jsny mesiac a vtedy sa krajina trochu presvetlila, inak bolo pomerne tma. bolo vlhko a para z naseho dychu sa vo vzduchu zrazala. boli sme traja, pretoze 3 je idealna na trip. uz si nespominam, o com sme sa bavili, ale odrazu sme videli prichadzat auto, svetla sme videli uz z dialky. zasli sme hlbsie do lesa, aby nas nevideli. auto zastalo tam, kde sme predtym stali my.<tu zacina poriadna haluska> vedeli sme, ze nas prisli zabit. nemali sme kam ujst, par desiatok metrov hlbsie v lese bol dosiroka sa tiahnuci plot obory, ktory by sme nemali sancu stihnut preliezt. ked nas tu budu nahanat so psami, puskami a baterkami, nestihneme ujst a nemame sa kam schovat. boli sme v pasci, vedeli sme to. uz nas prakticky mali. jedine, co nam mohlo poskytnut aky taky pocit bezpecia, bolo vyliezt na strom. bolo to priserne obtiazne (liezli ste uz niekedy na strom v lese? taky ten, co je len 15m kmen, a dole skoro nema konare?), ale boli sme totalne vydeseni, takze sme tam vyliezli skoro okamzite. drzali sme sa konarov a cakali, kedy nas zacnu hladat. pozerali sme sa na seba a pomaly sme sa zacinali radit. co dalej. po par minutach nas haluz pustila. tak ako sme predtym vedeli, ze 'idu po nas', sme teraz vedeli, ze to bola iba haluz a paranoia. a sedeli sme vysoko na strome a pod nami iba tma. este sme sa pobavili, kym sme zisli dolu...
Raz sme sa traja "zcadili" z jedneho slusneho outdooru a poviem vam, ze kamos mal take haluze (skoro az schizofrenicke): "Ticho, lebo nas bude pocut nas sef !". Pripominam, ze sme boli partia na chate, 3aja sme davali a zbytok asi 10 ludi o tom nevedelo. Kamos potom neskor aj neudrzal rovnovahu a padol a obcas mal este potrebu nam o "sefovi" vypravat :-) Ale potom ho to preslo. Najlepsie je, ze to mam nahrate na mobile ako movie
já mám zas zkouřená pocit když si du takhle po mestě,že každýho znám!vždycky už na dálku vidim aaa tamhle de brácha a sem si tim 100% jistá a nakonec je to někdo uplně jinej a třeba i nějáká ženská....takovýhle haluze sem ale mívala spíš kdž sem začínala hulit..
teďka mam zato často zvukový halušky..třeba kdž jedu metrem tak chytnu strašnej zásek a nakonec zjistim že vlastně poslouchám uplně dokonalý techno(což je samozřejmě jen ten hluk co vydává to metro..a nebo taky u počítače když ho zapnu a jenom zpomaleně slyšim jak se tam rozbíhá ten harddisk..to je rychta!!) a pak i když třeba vim jak ten zvuk zní uplně normálně tak se i přesto toho techna nemůžu třeba čtvrt hoďky zbavit!!
Už hodně krát se mi stalo že si pletu lidi.Vidim někoho kdo je někomu hrozně podobnej už sem párkrát chtěl i dotyčnýho oslovit a když přijdu blíž je to někdo jinej.
triss:Jo člověk si je úplně jistej.Já eště ve zhulenym stavu vypadam dost hrozně ale je mi to jedno takže jdu nakoupit klidně do supermarketu kde je plno lidí.A tam sem si málem někoho s někym splet.Stalo se mi to hodně krát ale o tomhle vim.A pak eště v Plzni pod lampou byl sem tam zhulenej jak prase měl sem sotva co dělat abych nezpad z barový židle.A v tu ránu sem zahlídl kámoše kterýho sem ale neviděl 3 roky a byl sem si jist že je to on.Ale on byl v tu dobu v A nglii
distillers:s tim kámošem v anglii...mě se stalo něco trochu podobnýho,ale teda s tim rozdílem že ten člověk už nežije...ale nadruhou stranu to byl docela zajímavej zážitek(lehce hraničící s paranoiou)...taky vypadám strašně...a klíďo si du nakoupit do sámošky abych se vybavila až přijde žrafka...ale tak v sámošce mam zas problém s tim že nejsem schopná mluvit(třeba u pokladny vždycky pozdravim a ta ženská na mě staršně divně kouká...)
taky se vám stává někomu že když ste zhulený tak nemůžete mluvit???(ale jako dlouhodobě-třeba 2-3 hodiny!!)
ja som sa naucil, ze ked som ja v pohode, vsetko je v pohode. takze som v pohode a nemusim sa stresovat a mozem normalne hovorit. kvetnatejsie ako obvykle. a nebojim sa na predavacku ani usmiat, ked mam dobru naladu. nech nemusi zizat stale na odute xichty
hele jednou zhulený sem v kuchyni neco tvořil...
Po prozkoumání jsem zjistil že se jedná o lžičku deformovanou zvlněnou hladinou... Ale pocit když jsem byl přesvědčený že je to ryba je nepopsatelný
jinak jsem měl URČITĚ hodně haluzí které jsem bral jako skutečnost...
ala pár epizod na durmanu......
Nakoupovat pod vlivem je mazec.Nemam problémi mluvit ale spíš se neumi správně vyjádřit.A tak se s tim moc neseru.Jednou sme byli s kámošem zhoubovaný jak svině.Nebyli sme schopný se ani domluvit co budeme dál dělat.Řikam mu jestli nepůjdem něco nakoupit.On že se mu nechce že prej vidí všechno dvakrát.Tak mu řikam že ať si z toho nic nedělá že já taky.Nakoupili sme si 3 druhy housek a to eště po různym množství.Než sme došli na pokladnu tak sem nic nevěděl.Kromě sýrovejch sem ani nevěděl jak se ty ostatní druhy menujou, ani sem nevěděl kolik jich je, a ani sem nevěděl kolik to bude stát.Ve frontě u kasy sme se to snažili to nák spočítat ale marně, radči sme toho divadla nechali.Pač bych ty housky asi musel všechny z toho pytlíku vyndat abych byl schopnej je vůbec spočítat.Došli sme na řadu u kasy.A na férovku sem řek tý slečně že vůbec nevim kolik těch housek je a že jich je možná kolem 10ks.