Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Ty příručky...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
meedvedkomi
Nový Člen

Karma uživatele meedvedkomi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

to Hullto:prosim te sem fakt zacatecnik a moc se ve grower nevyznam.prosim posli mi tvou mail adresu aby sem ti mohl poslat moji adresu abis mi mohl poslat tu tvi skvelou prirucku kterou vsechni tak chvali.vepred dekuji!
muj mail:medvedkomi@azet.sk

Old Post 17-01-2006 v 08:18 AM
meedvedkomi je offline   Profil uživatele meedvedkomi   Find more posts by meedvedkomi   Foto galerie člena meedvedkomi   Click here to Send meedvedkomi a Private Message   Add meedvedkomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_Observer
Stálý Člen

Karma uživatele Stoned_Observer - 92% PěstitelskáKarma uživatele Stoned_Observer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

aj ja by som mal o tu prirucku zaujem, prosim.
prewar@centrum.sk
VdakA!

Old Post 19-01-2006 v 19:05 PM
Stoned_Observer je offline   Profil uživatele Stoned_Observer   Find more posts by Stoned_Observer   Foto galerie člena Stoned_Observer   Click here to Send Stoned_Observer a Private Message   Add Stoned_Observer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krevety
Nový Člen

Karma uživatele Krevety - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

jestli mužu poslal by si mi to na mail??? blowing@centrum.cz
díky

Old Post 30-01-2006 v 20:52 PM
Krevety je offline   Profil uživatele Krevety   Find more posts by Krevety   Foto galerie člena Krevety   Click here to Send Krevety a Private Message   Add Krevety to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ar45az
Stálý Člen

Karma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% PěstitelskáKarma uživatele ar45az - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Hullto to bude urite super ja zacinam jako uz neco kutim ale vsechny vychytavky urcite nema, kdyby si mel treba icq neodmit bych a ta prirucka musi byt urcite supeRR

Zahradkař

6th OUT 2K13

Old Post 07-02-2006 v 20:12 PM
ar45az je offline   Profil uživatele ar45az   Find more posts by ar45az   Foto galerie člena ar45az   Click here to Send ar45az a Private Message   Add ar45az to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Jéééé tady si někdo koleduje o spam
Odkaz na příručku je na straně 4, pro ty línější

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 19-02-2006 v 17:13 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

hosi, tie subory su poskodene a nedaju sa otvorit, keby mi to niekto poslal na maila tak by som sa potesil kubo158@email.cz dakujem vopred

Old Post 14-03-2006 v 18:32 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jizvič
Stálý Člen

Karma uživatele Jizvič - 90% PěstitelskáKarma uživatele Jizvič - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Hele neslo by predelat tu kalkulacku do exe? vim ze sem mozna moc narocnej ale net nemusi jet uplne vzdycky vis co

Old Post 15-05-2006 v 12:37 PM
Jizvič je offline   Profil uživatele Jizvič   Find more posts by Jizvič   Foto galerie člena Jizvič   Click here to Send Jizvič a Private Message   Add Jizvič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veggxy
Stálý Člen

Karma uživatele veggxy - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

zdarec nemohl bys mi to kdyz tak poslat tu prirucku dikk...

sharky666@seznam.cz

Old Post 03-06-2006 v 10:51 AM
veggxy je offline   Profil uživatele veggxy   Find more posts by veggxy   Foto galerie člena veggxy   Click here to Send veggxy a Private Message   Add veggxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

super vec..ale prosim hodte to dakam na iny server..bo to nejde stiahnut..

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 03-06-2006 v 14:37 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bolton
Nový Člen

Karma uživatele Bolton - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

taky bych měl zájem jen tak pro zajímavost....hackit.all@centrum.cz

Old Post 27-09-2006 v 12:04 PM
Bolton je offline   Profil uživatele Bolton   Find more posts by Bolton   Foto galerie člena Bolton   Click here to Send Bolton a Private Message   Add Bolton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Já to fakt nechápu.. Proč si to nestáhnete??
Já to již učinil a normálně jsem to otevřel.. Teď jdu vyzkoušet tu aplikaci..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 30-09-2006 v 18:59 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
domdomdom
Nový Člen

Karma uživatele domdomdom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

mazec jdu číst

Naposledy upravil domdomdom 04-10-2006 v 18:03 PM

Old Post 04-10-2006 v 17:29 PM
domdomdom je offline   Profil uživatele domdomdom   Find more posts by domdomdom   Foto galerie člena domdomdom   Click here to Send domdomdom a Private Message   Add domdomdom to your buddy list     Navštiv homepage uživatele domdomdom! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
domdomdom
Nový Člen

Karma uživatele domdomdom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

fakt je to super ještě jednou dík

Old Post 04-10-2006 v 18:02 PM
domdomdom je offline   Profil uživatele domdomdom   Find more posts by domdomdom   Foto galerie člena domdomdom   Click here to Send domdomdom a Private Message   Add domdomdom to your buddy list     Navštiv homepage uživatele domdomdom! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaMorda
Nový Člen

Karma uživatele RastaMorda - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Jako vůbec nechápu Vaše problémy se stahováním/otevíráním příručky...Já si ji stáhnu/otevřu kdy se mi jen zachce )

Ganjopádně super práce!!

Peace, Love & s.oo.. mMmArRriIichHcuUuAnnA

Old Post 10-10-2006 v 23:18 PM
RastaMorda je offline   Profil uživatele RastaMorda   Find more posts by RastaMorda   Foto galerie člena RastaMorda   Click here to Send RastaMorda a Private Message   Add RastaMorda to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaMorda! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
achjo
Nový Člen

Karma uživatele achjo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

pls me to taky nende otevrit muzete mi to poslat na czruza@centrum.cz budu vam moc vdecnej

Old Post 12-11-2006 v 21:10 PM
achjo je offline   Profil uživatele achjo   Find more posts by achjo   Foto galerie člena achjo   Click here to Send achjo a Private Message   Add achjo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smiigl
Nový Člen

Karma uživatele smiigl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

prosim vas moc.mohol by mi niekto poslat tu prirucku na mail? smiigl66@yahoo.com budem mu do konca zivota vdacny.dufam, ze sa najde nejaka dobra dusa.dik

Old Post 13-11-2006 v 21:07 PM
smiigl je offline   Profil uživatele smiigl   Find more posts by smiigl   Foto galerie člena smiigl   Click here to Send smiigl a Private Message   Add smiigl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás