Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Hullto:prosim te sem fakt zacatecnik a moc se ve grower nevyznam.prosim posli mi tvou mail adresu aby sem ti mohl poslat moji adresu abis mi mohl poslat tu tvi skvelou prirucku kterou vsechni tak chvali.vepred dekuji!
muj mail:medvedkomi@azet.sk
Hullto to bude urite super ja zacinam jako uz neco kutim ale vsechny vychytavky urcite nema, kdyby si mel treba icq neodmit bych a ta prirucka musi byt urcite supeRR
Jéééé tady si někdo koleduje o spam
Odkaz na příručku je na straně 4, pro ty línější
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
prosim vas moc.mohol by mi niekto poslat tu prirucku na mail? smiigl66@yahoo.com budem mu do konca zivota vdacny.dufam, ze sa najde nejaka dobra dusa.dik