Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Pítr90 Zdravím Všechny Growery, mám dotaz. Chystám se upravovat pH kyselinou citronovou. Konkrétně potřebuju snížit o jeden stupeň. Poradili by jste mi kolik na kolik vody, nebo tak něco?? Jestli se to teda dá takhle paušálně říct??? Abych to nemusel metodou pokus/omyl zjišťovat.
Díky a mějte se.....
Na to jsou pH metry.. takhle od oka se to říct nedá pac potřebuješ vědět jaký pH má tvoje voda ... já mám něco kolem 7, 2 čili na 10l vody dávám cca 15-18 kapek..
Právě o to mi šlo, píšu že o jeden stupeň. Mam něco přes sedm. Píšeš kapek, já ji koupil v prášku
Chystám se jí naředit na nějaký koncentrát, který pak budu kapat do vody.
Šlo mi o to jestli je někdo schopný říct např. dej tolik G kyseliny do tolika l vody. Asi to teda zkusím pokus/ omyl a napíšu to pak sem
Ahoj všichni,
Prosím koukněte na mé cca týden až dva staré rostlinky. Některé lístky se ohýbají a kroutí, některé mají lehce jinou barvu. Mohl by na to prosím někdo krátce mrknout a říct jestli to je ok? Díky moc! :-) http://www.rajce.net/a14023737
Původní příspěvek od odo príspevok 68:
Máš to ok. Jedna je možno trochu oschnutá, zvyš vlhkosť.
Díky moc, myslel jsem, že ty, kde jsou zkroucené lístečky mají špatné pH. Medium je z velké části kompost a v momentě, když jsem to míchal, jsem na pH ani nepomyslil ... -_-
Gargamel0: Mě se tohle stává u řízků když jim nandáš hnojivo a oni chytnou druhej dech,ale čím to je ti asi neporadim ...
Barva listů je dobrá tak bych to neřešil...
Zdravím mohl by mi někdo poradit ? vypadá to jak kdyby měla kytí vrásky je to jen z vrchu listu zespodu jsou bez jakéhokoliv poškození. Jedná se o Diamond Girl,Kalasnikov,cheese. Vždy to dělá jen jedna rostlinka od každé, ostatní nic. Jinak rostou šupy jak z divokých vajec ale to vrásnění mě nenechavá v klidu. Díky za radu kdyby někdo věděl poslední postup byl
(13. den růstu) 1/4 dávky dle tabulky
Ph 5,7-5,9
Rooth 2,5m/2L
TNT 2,5m/2L ( byli trošku světlejší jinak bych jej ani nedával)
Hesi enzyme 0,5ml/2L
AN enzyme 0,5ml/2L
Teplota 24-25C
noc 19-20C
Vlhkost 80%
(15. den růstu) 4/4 dávky dle tabulky
Ph 5,8-6
Rooth 5m/1L
Teplota 24-25C
noc 19-20C
Vlhkost 80%
lampa pořad zaplá 125W asi 15-18 cm od vršku
Edit: Vyřešeno- vyhodnoceno jako lehčí genetická vada od zdejších zahradníků
Děkuji panové
Prosím poraďte čím to muže být ph 5.5 ec 1.6 kytky nerostou Sou také zakrslé a začaly brutálně zloutnout listy jednou sem mi podařila teplota vyšplhat na 32c ale tet mám 26 přitom mají nádherné kořeny mám to v platinium aerop