Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a ked im pripravujes tu zalievku osobitne, tak dostava vdova viac hnojky ako ta druha ? a nepreplachol si vdovu o nieco viac ako tu druhu kvoli tomu pH ?
Proplachoval jsem ji vic. Jak jsem psal neceljma 12 l. Ale to kvuli moc vysokymu ec. Pilky vrchnich listu se ohybali nahoru. Jsou to uz 4 dny. Ona mela tu novou hlinu a ten batmix je dost nahnojenej ale i tak jsem ji tam jedmou dal trosku hnojiva pro kvet. Ale dnes ji urcite prihnojim. Ty pilky jsou ale stale zvedle.
tie zubky/pilky pre mna zacinaju byt zahada a pekne mi to vrta v hlave ty si nieco vypozoroval prenejsie ? kedy sa to zacalo ? co si pred tym pridal/ubral/zmenil .. ako vidim mame to viaceri, tak by sme mohli najst nieco co mame spolocne a co to presne sposobuje .. mal som chvilu zato, ze sa takto prejavuje prehnojenie konkretne organickym hnojivom .. predtym s biomineralom sa mi "iba" klasicky spalili spicky .. kazdy ale ideme ine hnojky a predsa toto mame spolocne , tak uz zacinam pochybovat, ze to je prehnojenim ..
Myslim si ze je to tim prehnojenim. Stalo se to potom co jsem do te celkem jeste cerstve hliny ktera je predhnojena nalil trochu kvetoveho hnojiva. Naslednej vytok bylo EC 2,6. nic jineho jsem nemenil nedelal.
hmm .. no moze byt .. mojim sa tiez dvihli hned po hnojeni vlastne z vecera do rana .. no a potom som im este pridal a to uz sa niektore az zrolovali .. ty si to naopak preplachol a ostalo to stat .. to by mohlo sediet .. otazka teraz je ci sa to vie aj vyrovnat s5 ..
prikláňam sa k názoru že dvihnuté pílky su v dosledku prehnojenia alebo iného, mne(a ani vám asi ) zatial neznámeho stresujúceho faktoru. čo tak moc velky ofuk? mne to spravila len jedna kýtí, ta čo je priamo pod ventilátorom.. prievan sa nezdá ale pocitovo to može byť podla mňa aj -10 stupňnov taky nával vetru.
Tak asi to prehnojeni. Dnes jsem zaznamenal ze dost pilek/zubky se vratilo do normalu. Vcera nahnojeno u ww na vytoku ec 2. Do zalivky jsem dal enzymy, green sansation a bloom hnojivo. Ph zalivky jsem upravil na 5 moc jsem tam toho nelil max 5 litru hodne proteklo a srazilo se to na 7 ph rovnejch. Priste to urco dam na ideal. U gcp jsem pouzil podobne slozeni zalivky ale minule tam bylo ec 2 a nak jsem to prehnal a na vytoku jsem mel ec 2,8 tak jsem to na zaver prolil 1l vody s upravenym ph bez niceho abych to trosku srazil. Placani hnojivem ale lepsi nez to prepalit. Jinak na vytoku pak ph 6,6 a ec 2,2. Prislo mi proste lepsi udelat tohle nez to prehnojit. Pac je krasne syte zelena a nepotrebuje nic navic. U ty ww i kdyz je moc brzo mam pocit ze se lehce zazelenala ale jeste je brzo hodnotit. Jak ja se tesim az to bude. Od Vanoc jsem totiz nehulil :-D
woody: ako vravíš- tým to zrejme nebude. hneď som ten ofuk vylúčil, veď ma napadlo že ta kytka na ktorú to spadalo vždy nebola pod ofukom, ba práveže pred tým na ňu skoro vobec nefukalo a listy už sa začali vtedy kriviť.
citace:
Jak ja se tesim az to bude. Od Vanoc jsem totiz nehulil :-D
preboha chlape, takto sa trýzniť nj ja mám vianoce vždy keď si zahulím, čo bolo naposledy včera. takže súcítim s tebou, viem aké je od Vianoc nehuliť... :/