Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslel jsem to tak, ze az to ohulim tim bordelem z reaktoru, jak jsi psal, tak ze te pozvu na speka
Ale cintronovej OG by na skodu nebyl, az se nejaky najde, soupnu ho sem
Původní příspěvek od kybork
fiste: Vypada to tak no kvetinace nacucane cistou vodou no. Prolivat hnojkama uz neplanuju, jen jsem zvedl EC dle tabulky. V mem pripade by to bylo plytvani hnojiv pac co protece jde do odpadu.. Priste budu delat spis casteji proplachy a hnojit normalne
Vykašli se na p******* typu preventivní proplachy
Edit: Čti odsud znova a radši 2x, věčně tady nebudu kámo
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Jojoo budou to pekni chlupaci
Ne to nee Delal jsem par rezu ze salveje, ktera uz byla vytahana, mela asi 80cm, listy obrane Tak jsem ji pokacel a nadelal z vrcholu rizky
Ed. popravde jsem se s ni spis loucil, dnes objevene koreny mi udelaly velikou radost
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Matkar udava 54 dni kvet, dnes jsem jiz vystipal nejake plesnive kousky a zitra vecer nebo v nedeli rano pujdou pod kosu.. Trichomy jsou mlecne, samozrejme kontroluju
Vyplavit hnojiva se mi podarilo jen z par kytek, ktere se krasne zbarvily, priste to udelam pecliveji, nebyl cas na poradny vyplach nekolika set litry, no byl by to hezci pohled
Původní příspěvek od kybork Matkar udava 54 dni kvet, dnes jsem jiz vystipal nejake plesnive kousky a zitra vecer nebo v nedeli rano pujdou pod kosu.. Trichomy jsou mlecne, samozrejme kontroluju
Vyplavit hnojiva se mi podarilo jen z par kytek, ktere se krasne zbarvily, priste to udelam pecliveji, nebyl cas na poradny vyplach nekolika set litry, no byl by to hezci pohled
No jo, ale 53 dní květ je asi tak 65 dní 12/12..
Jestli se ti tvoří plíseň, tak máš vysokou vlhkost vzduchu. Je to buď slabou ventilací nebo nedostatečnym větránim kolem skříně..
Čus, doba květu se počítá od doby, kdy se začnou tvořit květy, což neni hned po přepnutí.. Na druhou stranu info od matkáře je orientační, záleží na konkrétnim pěstu a barvě trichomů..
Odvlhčovačka pomůže ve vlhkym sklepě, kde se vlhkost nezvyšuje tak rychle, ale pro skříň nebo sušárnu na prádlo je efektivnější větrat. Elektronická odvlhčovačka je v podstatě klimatizace a běžela by pořád, tabletová odvlhčovačka jsou pro tebe jenom vyhozený prachy..