Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dámy a páni je tady krásný nedělní den čas stvořen na druhý kolo medovaní aneb jak linčosaur vařil isohashoil aka já tomu říkám med .. amíci dělaj extrakty a říkaj tomu dab ... no v domácích podmínkách na 99,9% thc v extraktu nedosáhnu a tak aspoň nějak tak nějak aspoň trošku
Bude potřeba: zbytky ze sklizení ( listy stonky malý paličky všechno kde jsou chloupky a trichomíky )
Isopropanol ( ideální 99,9). Já mam zase ten z obi za 139
Elektrický vařič
Kávový filtry
Skleněnou nádobu
Pár dalších nádob ( míchaní zeleně s iso a pak filtrace )
A hodně odvahy pevných nervů a žádný výboje blesky ohně škrty protože isopropanol hoří
Postupně budu dávat fotky a průběh tak mě hned neukamenujte je to celkem jednoduchý celý proces provedu na balkóně protože v bytě mám dítě
Tak mám čas a tak tady sepíšu svůj postup
Do velké plastové pixly od proteinů sem nacpal ne uplně natvrdo bordýlek ze sklizně a ten jsem uložil do mrazáku
Až se pořádně promrzne přidám do nádoby isopropanol a pořádně budu se zavřeným obsahem třepat míchat mlátit a tancovat asi deset minut protože jsem magor
Potom přes kuchyňské síto na těstoviny obsah proleju do první nádoby ( cca litr tekutiny ) podle množství které zvolite
Nazelenalou tekutinu pak po troškách cedím přes papírové kávové filtry a tento proces trvá tak dlouho dokud to cele nepřefitruju
Potom tento proces opakuju ještě jednou tzn. Přefiltrovaný obsah přefiltruji znova ... pamatuj že čím více přefiltruješ tím čistější je výsledný proces a tady tohle he kámen celého úrazu
Dbej bezpečnosti nos ochraný pomůcky jako brýle či masku každému dle libosti he to dost pronikavá látka a vypařuje se do okoli a taky se drží u země tak bacha není to prdel
Až zkončíš proces filtrace příjde odpařování
Všechen několikrát filtrovanej obsah vylej do skleněný nádoby ( starý skleněný pekáč do trouby ) a v něm na varné desce za mírneho provozu jen něžně přihřívat nechat isopropanol odpařovat dokud se na povrchu nádoby nezačne sbíhat onen výsledný produkt
Nesmíš to moc uškvařit co jsem viděl na netu u týpka s touhle metodou uvaděl 165-180 stupnů no ale nevím příjde mě to snad moc protože ke konci už fakt stačí pomaličku a v klidu nechat vypařovat i zbytečky iso ... výsledný produkt
Škrábu ho v lehce mazlavé formě takový více tuhý med
Žiletkou do silikonové krabičky
Nu a pak už stačí nahřát kotík na medík a sranda začíná
V hlíně podzim tam těch hnojiv bude asi málo tam leju dlouho čistou vodu ... naopak hydro je trošku přesolený nalil sem vodu ec 0.4 a za dva dny voda 0,9 takže zitra Mělník znova na na čistou vodu
Čau, ty kytky maj nedostatek skoro všeho, na první pohled P, K a Ca. Preventivní proplachy ti udělaly tohle, když máš přesolený hydro, sniž Ec, ale nic neproplachuj, to jenom v největší nouzi při Ec výtoku třeba přes 3.. Proplach nech na poslední týden před kosou.
Ty suchý pahýly a poškozený listy sundej, stíní to listům
Jo a parádní med
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Za pouhých šest týdnů květu a s takovym deficitem živin na konci tipuju tak 300g/m2..
Ke světlu se nevyjadřuju, neznám, ale nikde jsem se nedočet, na jaký pěstuješ ploše..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)