Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano, patří do síně zmaru. Tento člověk si skutečně z toho, co mu tu lidé psali v dobré vůli, vubec nic nevzal, jede si to po svém a naprosto špatně!! Takhle ne!! Místo aby řekl, aha, asi neco dělám špatně, tak je uražen....
tvl vase starosti bych chtel mit... vzdyt jeste nevyhorel [ten predradnik u nadrze fakt tecu kdyz to vidim], zeleny to ma taky a nikdo vas nenuti ten jeho vytvor kupovat ne? uz jsem tu videl horsi experty.
Původní příspěvek od Minus Každej kdo mně nominujete na síň ČUMTE: nikdo tu není dýl jak 3 roky zvás.
Jemi jedno co napíšete
že neni? Ikdyž já tě nenominoval... za to co nabízíš bych tě rovnou zabanoval mít to pod palcem. A na to že si tu deset let je to ještě větší ostuda... nemyslíš?! To už bys něco pochytit měl za tu dobu, takže tim jak dlouho si tu bych se neoháněl :/
Chyť se za nos a uvědom si že ty to děláš špatně a nabízíš tu lidem ojeby místo poctivejch klonů ze selekce, ještě u toho brečíš že bys to dával mnohem dráž nejradši. Ten hejt je naprosto oprávněnej. Žádná kvalitní genetika jak sis vysnil, ze dvou fem semen by to bylo o meganáhodě narazit na dobrou matku, to co tu předvádíš je výsměch všem poctivejm matkařum. A nejvtipnější u toho je že máš narážky na jiný matkaře jak sou nepoctivý, přitom ty tu veřejně ukazuješ jak se to dělat nemá... trochu soudnosti chlape! Ty nejsi grower, ty si zlatokop.
howg. dál už tady ani jinde na tebe nebudu regaovat
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Hahaha
Je to hanba no.. )
Sin zmaru nefunguje tak isto ako donedavna nefungovala sin slavy.
Preto ma to napadlo.. a crazy ma pravdu. To ze si tu 10 rokov je pre teba este vacsia hanba..
Zamna osobne je jedno ze to predavas lebo kazdy sa moze rozhodnut ci chce kupit alebo nie. Problem nastava ked v inzerate nenapises ze si to este neodisiel a ojebavas.