Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jablickar, ty máš pešek.
Madi, některé fotky dost klamou. Mohl jsem tam dát flašku. Mám někde fotku I spodnich palic. Takové malé sutraky. Příští rundu jet se semen a nech je bez zastipu. Uvidíš jaké budeš mi paldy.
Původní příspěvek od fikus37 Jablickar, ty máš pešek.
Madi, některé fotky dost klamou. Mohl jsem tam dát flašku. Mám někde fotku I spodnich palic. Takové malé sutraky. Příští rundu jet se semen a nech je bez zastipu. Uvidíš jaké budeš mi paldy.
Už mám vážně nervy...co ty listy ? Zase smutnice nebo něco chybí...
Ja ti rikal ze smutnice prijdou zas a ze i mozna problemy s tim kokosem.
Obdivuju kazdyho kdo jede uspesne v kokosu.
Znas me , ja sem zastance radikalnich reseni ja bych rozebral korenovej bal a presel na Boibizz light-mix kdyz tam mas ty smutnice akorat se to hodi. Vydesinfikoval poradne znova box a ten kokos bych vyhodil nekam daleko. A koupil poradny hnojiva
Původní příspěvek od Kazo Kokos tím prostě propláchneš a jedeš dál. Nic uzamčeno nebude. Kokos když budeš zalévat každý den s tím aby ti vyteklo a nestálo to v tom, tak nebudeš mít problém s PH kokosu. To se dějě protože to hodně lidí zalévá jako by pěstovala v hlíně a zasolí si to. Proto píšu ať se k tomu chová jako ke kokosu a né k hlíně.
Tohleto ti radil Kazo.
Ja fakt kokosu nerozumim ja taky mel v kokosu samy problemy.
Tak jesli neches delat radikal tak ho poslechni, udelej zalivku cca 10-15l vody s hnojkami ve spravnem pomeru a+b , cal-mag a uprav ph na 6 a prolej to poradne.
Jablickar: Prosím tě jaké ti to dává EC po namíchání A+B a calmagu. A jaký calmag používáš? Ještě by mě zajímalo EC na výtoku.
A pokud tam máš smůtnice a to bíle by mohla být asi molice tak určitě zahájit boj proti nim. Smůtnice ti jedou do kořenů a to druhé ti je vysávají z listů. To pak budou deficity pořád.
Ty fleky na listech ti zřejmě dělají smutnice. Poziraji kořínky a ty nestačí vstřebávat potřebné živiny, proto ten deficit. Dříve než začneš přidávat vápník nebo zvedat EC, tak znic ty smutnice.
Madi má stejného peska jak ty. Podívej se na jeho vlákna. Všude má nějaké mrchy
Calmag od vitalink...musím si přečíst co je molice...a ani smutnice mi v minulém kole udělaly pěkný bordel...zítra volám na hlistice zda už je posílají...jinak ec je problém nějak nemám metr ale vidím ze bez toho to asi nepůjde...
Nafot poradne tu bilou munku at vime jesli to jsou skutecne molice.
At muzes jeste rovnou objednat predatory na molice nebo co tam jeste mas at nemusis platit postu 2x.
Tak ze po včerejším zjištění ze tam mám zase ty kurv. Smutnice jsem si dneska udělal výlet 160 km pro hlistice za 189 Kč nechtělo se mi čekat než by dosly poštou navíc jsou náchylné na zimu a v autě se budou mít lépe než na naši slavné poště to by mělo vyřešit problém jeden s veškerou verbesi v kokosu...problém druhy deficit na listech jsem po konzultaci s madicalem řešil tím způsobem ze jsem všechny holky dal do sprchy a dlouze všechny proplachl sprchou (ne ledovou) je zajímavé ze deficit je jen na ak49...zde jsou fotky po sprše je teď nechávám okapat a pak do každé naliju hodně vody s cocos A+B 3ml/l a 5ml/5l enzymu a 1ml/l calmagu....
Jen jedna ma deficit ? Ja sem si ty tve fotky stahnul do pc a zvetsil a vidim ze maji deficit skoro vsechny.
No hele, tohle jim urcite pomuze k lepsimu prostredi.
Kytky nevypadaj vubec zle, ze by mely sveseny listy ci dokonce vetve.
Barvu krome tech par deficitu maji taky skvelou.