Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes je 20/12 už to nějak pomalu kvete kytky se celkem vzopamatovaly až na tu jednu ta poradnzlobi...ph davam 6,5 dávám jim pk13-14,cal mag a bloom bohužel odtah mám asi slabý musím koupit silnější kvůli vlhkosti...lítá tam od 70-85% nechápu nevypadá to tak ve stanu...teplota je v pohodě jen ten odtah na vlhkost...
Teda doufám ze nedělám něco špatne ale před tím než jsem jim začal dávat calmag vypadaly hůř...jinak mě nenapadá co by to mohlo být...samozřejmě rad si nechám poradit
Ahoj,přidej na hnojivech.Vlhkost jsem měl po celou dobu pěstu i 90% a vůbec to neva.Velká vlhkost vadí jen velkým palicím(plíseň).
Kdysi jsem měl ten samý problém na listech.
Pod led mají větší spotřebu živin.
V květu se doporučuje nízká vlhkost nejen kvůli výskytu plísně samozřejmě a to už i při 70%... A ideální kolem 40-50% na lepší tvorbu pryskyřice, pokud se nemýlím, ale souhlasím, že to může být i nedostatek živin, konečky listů nevypadají popáleně od prehnojeni
Jako dekuji ale pěkné to není...hlavně ty listy mě teď štvou...bylo hodně zacatecnickych chyb...ph metr jsem neměl...calmag dávám pozdě atd.nebyt tady kluků co poradi tak už dávno jsou někde v kosi...snad tohle vychytam...v rovině taky nejsou podle představy díky tomu ze nebyl čas a cestoval jsem x týdnu do zahraničí a byl doma jen víkendy...dneska dávám do vody nové seminka a dodelavam predpest...tak snad další kolo už bude lepší...a hlavně budu přípravný a pojedu v kokosu...
Včera zalito dle rad fikuse ale bojím se ze se to nezastavilo...na tohle jsem moc velký amatér abych věděl co teď nebo co jim chybí...za každou radu budu rad
Dle me to je Zelezo, dusik a vapnik.
Tohle sem mel na venkach jednou a v kvetu sem zandal postriky phyt aminem a tyden a pul zalivka misto bloom tak grow s pridanim trosky vita startu.
Samozrejme kazda kytka se chova odlisne.
Vlhkost nad 50 tomu taky neprospeje 😉
Čím hnojis na květ? Plagronem? Máš datum spotřeby na hnojivech? Pokud máš alga sérii, tak já měl hnojiva prošlé o rok a už to dělalo to co tobě. Terra jsem jel a bylo vše v pořádku i po roce záruky.
Chybí jim základni stavební složky.
Fujtajblus, proč myslíš, že je vysoká vlhkost v květu špatně ( krom plísně). Crazyben, tady někde postnul tabulku vlhkosti a teploty. Vyparovani vody s listů (teď nevím název), tak s tou vlhkosti to zas nebude tak horké,kdyz udržujes dobrou teplotu. Spíš si myslím, že je lepší větší vlhkost (samozřejmě tomu musíš prispusobim teplotu).