Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ty hnojis tou Bio-Cannou? Protoze jesli si hnojil predtim tou chemii jak pises tak tam nemuzes mit zadny pudni bakterie a dela to tam ted mozna tu neplechu. .
Ja bych otrhal vsechny napadene listy jemne a opatrne bych rozebral korenovy bal a presadil do nove koupeneho substratu a jenom zalil destovkou , treba Biobizz light-mix
A po 14 dnech bych zacal opatrne to Bio-Cannou podle tabulek.
Cau , vytrhni to z kyble nebo co to je “snad tam mas diry na odtok” a pokud mozno zasadit do zemi.
Tim myslim do pudy , zadnej kvetinac ci jiny blbosti , venku to dela akorat bordel kdyz nevis jak na to.
Najdi si flek kde roste nejaka zelenina ,koprivy , muzou byt i byliny.
Staci ti jen destovka a sem tam to pohnojit na kvet az zacne kvest a mas po problemu.
Zdravím všechny, mám problém s listy u Outu. Podle fotek zde mě napadlo jen, že by to mohlo být problémem se vzduchem pro kořenový systém, ale jistý si tím nejsem a tak raději přikládám fotky. Znepokojuje mě hlavně to, že všechny jsou stejná odruda, ale je to jen na třech ze šesti, ikdyž na čtvrté už se to v menší míře začíná také objevovat. Předem díky za rady. Smějte se
Zdravim.
Dneska při kontrole kvetin jsem nasel na jedom listku takove sede kulicky. Nevite nekdo co to je nebo od ceho to je? Vypada to jako nejaky nakladeny vajíčka. Něco takového vidim prvne. Bylo to jen na jednom listu. Jinde na kytce jsem nic podobného nenasel. Viz foto:
Čaute.
Do teď, jsem se zde účastnil pouze pasivně, ale protože již si nevím rady, obracím se na vas s prosbou o vyřešení mého problému.
Pěstují poprvé, takže to podle toho i vypadá.
Pěstují out v hlíně v 12l kýblech, 4 kytky.
Zalévám až začínají vadnout. Do nedávna od začátku růstu jsem zaléval vodou ze studni (ec čisté vody 0,5) PH snížené octem na 6,5, hnojení plagron alga grow dle tabulek 4ml/l.
Pred mesicem začaly problémy. Ec vytoku byl 5,tak jsem tomu přiřadil prehnojeni, tak jsem to prolil az na ec 0,5. PH vytoku jsem neměřil. Výsledek bez změny, tak jsem změřil PH vytoku,a z hrůzou zjistil 7,8. Fajn. Takže to bude PH. Vykaslal jsem se na ocet a zacal používat kys. dusicnou. Jiz tyden vstupni EC 1.8, PH 6.1. Výstup EC 2.1-2.4 dle kytky, PH 6.4.
Výsledek bez změny. Protože pouzivam kys. dusicnou a jiz 2-3 tydny co zacaly jakš takš kvést, davam Plagron PK dle tabulek + green sensation. Děje se to jen na spodnim a strednim patre od nejstarších, ty pak odpadnou a pokračuje na další. Kdyz jedny jsou na odpis o list dal tak v pulce, o dalsi list náznak . Hnojim hodně, málo, vic snizit PH nebo je problém jinde? Snad se mi podaří pripojit foto.