Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
53 den 12/12,sklizeno sice trochu předčasně,ale už před týdnem seknuté ochutnávky měly fajn účinky,tak jsem nečekal.
Pokud se o můj pc grow ještě někdo zajímá,tak prosím,ať se ozve Jen abych věděl,jestli se mám s vámi podělit i o druhé kolo. Samozřejmě nesmí chybět typovačka za karmu tak hádejte
Zdravím pěkný na par masitých brk tam mas hele mas skoro 2tisice zobrazení takže lidé sledují a nezapomeň když "postuješ " zůstane to tu roky takže se někdo může přiučit třeba až za rok určitě pokračuj !! At se daří
A takové malé ohlédnutí se za mým v podstatě prvním pěstem,teda prvním dokončeným pěstem. Loni jsem se pokoušel o outdoorek,ale to jsem ještě neznal grower a horší podmínky pro pěstování jsem ani nemohl mít a udělal jsem snad všechny chyby,které jsem udělat mohl. Kdybych to tu měl popsat,bylo by tohle vlákno okamžitě přesunuto do síně zmaru. Takže už k tomuto pěstu,šel jsem do toho bez praktických zkušeností a pouze se znalostmi z groweru. S nějakou sklizní jsem ani moc nepočítal,chtěl jsem se jen naučit,jak s kytkou zacházet a zjistit,jestli to pod tou čínskou bludičkou vůbec pokvete. A ono to opravdu jde,i když to není hps nebo vero29. Množství trávy není nijak ohromující,ale za to musím říct,že je to opravdu kvalitka. Stačilo mi pár prásků a už se dostavil příjemný,poměrně dlouhý stav s vyrovnaným high/stoned. V krku to vůbec neškrábe a vůně je příjemná s nádechem ovoce. Na příští kolo už mám připravený truhlík,aby bylo víc místa pro kořeny a do něj příjdou dvě white widow original od sumo seeds,na které budu od začátku pařit oběma LED lampama.Semínka by měly dorazit každým dnem,takže možná už příští týden začnu s novým vláknem.
Tady ještě dodatečná fotka některých paliček hulení je to opravdu parádní :P Jinak už mi přímo v hlîně klíčí 2 white widow original od sumo seeds,tak snad obě vyklíčí a já budu zakládat nové téma. Ještě k mým lampám,začínal jsem si tu čínu fakt oblibovat a najednou zjisím,že jedna svítí už jen polovičně. No co,zkusím ji nechat,na fázi růstu to snad bude stačit a na květ ji nahradím dalším cflkem. A příští kolo bude v počítači asi i kolem posledním,jen co našetřím pár korunek tak postavím box 40x40x80 a do něj dám 70w nebo 100w hps,nejsem ještě úplně rozhodnutý.