Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je presne ono,asi me tady zase ukamenujete,ale zkus ztlumit o neco to svetlo a melo by se to spravit,pokud neni problem nekde jinde,treba u korenu,nebo kdovikde.
Původní příspěvek od eňo ňůňo to je presne ono,asi me tady zase ukamenujete,ale zkus ztlumit o neco to svetlo a melo by se to spravit,pokud neni problem nekde jinde,treba u korenu,nebo kdovikde.
problém rozhodně není v intenzitě světla,nebyl ani u Bubble Gum a není ani vedle u Trainwreck 😉
Též mi tedka hazou kytky pod led nějaký deficit , tak jsem zvedl svetlo a dal hnojiva s calmagem asi dva tři dny po sobe.....
Já jsem zatím ještě v růstu, tak snad se mi to srovná, než přepnu
Bb, jsem jel několik kol pod verem a je to odrůda co vydrží dost nepřátelské prostředí.
Máš pěknou džungli a problém bude nejspíš ve výměně vzduchu. Ta plíseň tomu nasvědčuje. Dole pod listy se ti nevymenuje vzduch a vzniká plíseň.
Přidej na výměně vzduchu a jeden ventilátor dej pod listy. EC přes 3 už je fakt mazec. Máš spálené špičky listů?
Ten bb mi dělal Mega palice a polovinu jsem musel ostříhat, protože tam byla plíseň. Dej si na to bacha! Já mám na chuja prostředí, kdy se nemůžu dostat pod 75% vlhkosti. U tebe to nebude problém, ale i tak bych dokoupil jeden malý klipsnovy ventilátor.
Dobrá rada nad zlato "ztlumit světlo", to mám záchvat jaké jsou tady komenty.
Z mého pohledu je to solidne prehnojeny, neznám ty hnojky, ale tím ze meris EC to budou nejspíš minerály. Tipuju rozhozeny pH a zasolenej substrát, rozhodne bych to proplachnul a pote nasadil nějaký rozumný dávky hnojiv, mas tam dost N a může to mít negativni vliv na stavbu kvetu a i výslednou kvalitu, chuť. Zalivej radši častěji, ale menším množstvím. Pokud by to byla organika, navrhoval bych kompostovej čaj. Méně je někdy vice. Deficit z nedostatku hnojení se napravuje jednodušeji, než deficit zpusobenej prehnojenim, proto je potřeba se dostat do počáteční fáze a to je srovnání pH a vyčištění substrátu. Držím palce, big buda jsem jel dvakrát a rozhodne velká spokojenost, tak snad budeš taky.
Už jsem to dneska prolil vodou s EC 1,0 a dal tam CAL-Mag... příští zálivku dám čistou vodu a přidám do ní Ata Clean..Ten odstraňuje fosfáty a nánosy solí atd..Tak to vezmu ještě tím...pak po víkendu už tam nasadím jen EC 2,0 a uvidím jak se budou tvářit.. snad se dají dohromady 😉 Pod HPS jsem nikdy takové problémy neřešil,jen to Vero je alchymie 😂
eňo ňuno,neber to nějak špatně.Jen mě to rozesmálo.
Pokud máš takovou džungli,tak vlhkost pod rostlinami je daleko větší než nad.A vlhkost se tam drží.Díky tomu někdy vzniká na substrátu plíseň.
Takže,dneska jsem něco nafotil holky jsou na 33.den 12/12...Mám před sebou ještě nějakých 30 dní do kosy,tak jsem zvědav jak se napraví za tu dobu,do týdne se snad více rozjedou.. První foto Big Bud.