Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hydroxid sodný je NaOH - ten tam nelej!!!
do hydrosystému sa používa peroxid vodíka - H2O2 Ak zoženieš technický 35 percentný, ten sa riedi 5ml/l Používa sa to na dezinfekciu koreňov a do JIDB sa to NEMÁ miešať! Nemusel si tie klony hneď spáliť, neboj sa. Nemáš vodu na vstupe 0,01 takže až takú paľbu nedostali, už by sa to bolo prejavilo zvadnutím listov, takže kľud! Peroxid použi vtedy, keď Ti začnú odumierať korene, prípadne, ak sa na nich začne tvoriť sliz
Diky za rady myslim ze to nebude az tak horké .... otevrel sem box a květinky jsou v topové kondici . Vsechny listy jsou ve streči napnute ke světlu plné života. Až na ty deficity po celych listech je to v paradnim stavu ... ted uz to bude cajk hnojiva budu delit vzdy dvěma a bude to pohodicka
Pridavam fotky holek jak vypadaji k pulce tretiho tydne
Ani strihat to nebudu udelame male vanocni stromky větvi se to hezky samo od prirody
Koreny jsou bile bez slizu a deficitu obcas mam hnedou netkanou textilii od hnojiv jinak nic negativnio nevidim u an jsem mel plato hnědější
Ták sem dneska aplikoval Kolínka... na největší kytku sem dal 4 na zbytek po 2 na maličkou nic... cílem je udělat prostor pro spodnější větvičky aby se dostali na světlo tudíž rostly vše se zdá v pořádku ... od namíchání roztoku s tím nic nedělám..
Ph už krásně drží 5,8-5,9
Ec se ustálilo na 1,0 ( vstupní je 0,3)
tak zase za týden bando
v autoškole se daří
zachvíli budu dělat zavěrečné a bude to fajn
Otazky : list s deficity stale plni funkci solarniho panelu ?
Muze mi udelat takovyto listi v boxu nejaky neplechy ?
Info : listecky mlade a novejsi uz jsou zelene a hezke ...
kdyz kouknu do boxu listy jsou napnute ke svetlu
Vlhkost nekdy lita az k 90%.
Pachovx filtr uz ma za sebou 365 dni plneho provozu bez zastaveni...
a obcas tahal vlhkost fakt ze extremni ... obcas mam pocit ze citim v pokoji kytku ( a to ani nekvete ). Takze asi od květu nahodime novy pachac .. y nejaky zkusenosti ? Asi uz ma odsloužwno ....
Ja jsem vcera otrahaval vsechny zluty listy co tam ty kyti mely a dnes je merim a zjistil jsem ze narostly od vcerejska o centimetr a o 2 do sirky.
Sice ti nemohu radit protoze sam to nemam TOP ale byt tebou tak ty listy klidne odstranim. Ty spaleny listy uz nejsou pro kytku zadnym prinosem, naopak kytka se je bude snazit zachranit a zbytecne do nich bude pumpovat energii na jejich udrzbu.
Stejne uz nikdy nezezelenaji.
Nekdo muze namitat ze se ti zpomali rust ale stejne je kytka ze spaleni ve stresu a je zpomalena tak je prave ta vhodna doba ty listy odstranit.
Kdyz ty listy odstranis tak hned zacnou rust nove priblizne z toho sameho mista.
A bude to mit jeste dalsi vyhodu, nebude te to tak frustrovat ta chyba s prehnojeni jelikoz ji uz neuvidis a za tyden dva tam ty listy u toho mista zas narostou .
Drzim palce a sleduju.
Naposledy upravil Madical-Strains 18-11-2017 v 18:31 PM
Osobne "skarede" listy nehavam,ked ich kytka nebude potrebovat tak odpadnu same.(ine je ked su napadnute skodcami alebo v kvete kedy by hrozila plesen)
jo to se spravi, novy listy na kytkach vypadaji zdrave, poskozeny list funguje dokud neodpadne sam, mam v 30. dnu 12/12 a spodni listy (z dob zakoreneni a prvotnich ph fluktuaci ) jsou teckovany ale velky a drzi se, akroat ted uz na to mrdam... za me oskliubat vsechno spatny dokud jsou kytky vo veg. a jsou pomerne maly
n a toto kolo sem se rozhodl pořídit nový pachový filtr.. a moc se mě zalíbil tenhle. páč muj první má svůj rok už zasebou
Pachové filtry Black Ops jsou plněny nejkvalitnějším australským aktivním granulovaným uhlím RC 412. Aktivní uhlí pohlcuje a absorbuje molekuly nečistot uvnitř filtru a odstraňuje tyto nečistoty a pachy ze vzduchu. Precizní plnění za použití speciálních technologií umožňuje maximální naplnění uhlím s minimem volného prostoru.
Design mřížkového obalu maximalizuje průtok vzduchu přes filtr.
Tyto filtry jsou velmi lehké v porovnání s konkurenčními výrobky a mají pevnou vnější hliníkovou konstrukci ošetřenou práškovou barvou.
Součástí filtru je příruba pro napojení vzduchové hadice a rovněž mají zabudované dva pre filtry.
Dimenzovány jsou pro pokrytí všech vašich požadavků na ventilaci a čištění vzduchu.
Filtry mají dvouletou životnost.
Velikost: 30 cm
Optimální výkon: 340 m3/hod
Napojení: 100 mm
Mám k tomuto Filtru Vents TT 100
výkon : 145m3/hod - 187m3/hod
Ahoj měl jsem stejné TT a odešlo po roce, bylo mi to divné, ale rozhodl sem se objednat nové. Poté mi telefonoval týpek ze shopu a ptal se, zda dávám na to TT pacháč, nebo zda je bez odporu, jen potrubí, řekl sem že pacháč a on, že vydrží max rok(přesně to se mi stalo). Nechal jsem si doporučit prima klimu 260/400 125mm tuším a ta běhá už přes rok tvrdil že TT ztrácí při odporu asi třetinu výkonu a odejde... Peace
ahoj .. ttčko mám zatím rok .. ještě neodešlo ani tak nevypadá .. většinu času to honím na první stupen výkonu .. dík za tip odložím si bokem nějaký kačky kdyby šel pískat do věčných lovišť .. ale snad ne.. zdá se že je to v cajku .. dík za tip
Fotky z dnesniho dne jedna kytka si lebedi jak blazen jede si svoji vegetacni fazi kako pan a ty ostatni hold nejak pozadu pridam par foto ... uz je to o neco zelenejsi ale porad to neni vsecko uplne v cajku
Otazka kdyz zvednu panel na nejakych 80 cm zacnou se mi kytky vice tahat do vysky ?
Cus, mas je brutalne prehnojeny N. Ted uz to nejspis blokuje i mg, fe a jiny prvky proto vypadaj tak jak vypadaji .
Zkontroluj jak protika roztok, koreny , ph, ec .
Me nekdy pomohlo snizit prutok cerpadla at ae koreny vic snazi .